Mreženje z JEFF-om BURTON-om

Zgodba o uspehu z Jeffom Burtonom

ABC Accelerator gosti Jeffa Burtona, enega od ustanoviteljev Electronic Arts, vodilnega distributerja računalniških iger.

Jeff je, med drugim, nekdanji izvršni direktor SkyDeck acceleratorja iz Berkeleya, trenutno pa dela na “skrivnem projetku” v Silicijevi dolini – še dolgo bomo poslušali o njemu.

Jeff verjame, da lahko tehnologija in združevalna moč medkulturnih izmenjav pri reševanju problemov in poslovni rasti vodi do velikih ekonomskih, družbenih in globalnih dobrobiti. Dolgoročno veliko vlaga v grajenje svojega omrežja v Evropi in Silicijevi dolini v zadnjih 35 letih, zaradi česar ima veliko močnih, trdnih poslovnih odnosov. Čeprav je njegovo poslovno življenje dolg niz uspehov, je človek, ki si vedno vzame čas za druge.

Ne odidite prezgodaj – po uradnem delu namreč sledi čas, namenjen za druženje in mreženje z njim in ostalimi udeleženci.
EVENT: Success Story with Jeff Burton
19 January 2016 at 7 pm (CET) at ABC HUB, Ljubljana
BTC City Ljubljana, Letališka 3, ABC Hub, 19.1.2016

“Morda so to tisti domisljavi ljudje, ki verjamejo da imajo dolocene moznosti, ambicije in nacin razmisljanja. Ljudje ki niso prevec pozorni na prepreke, ker vidijo dlje. Drugi jim morda recejo, da so “arogantni”, ampak to je kljucen sestavni del zactka vsakega podjetja. Potrebno je verjeti v svoje znanje ali sposobnosti ravno zato, ker bodovsi drugi rekli, da bos propadel. Videl sem ta isti odnos pred 30 leti in vidim ga tudi danes. Kot podjetnik potrebujes vizijo, ki jo zmores izraziti. V ljudeh lahko vzbudis radovednost, sanje… nasmeh. Veliko dobrim dizajnom se nasmehnes. Leta 1983 ni bilo interneta, verjeli pa smo, da ima racunalnik zmoznost, da napolni uporabnika s custvi. To smo zeleli ustvariti in v to smo verjeli.” – Jeff Burton

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime