The Divison: primerjava grafike iz E3 2013 z beto 2016

Tom Clancy’s The Division bo kmalu doživel lansiranje na prodajne police.

Zato je na mestu, da si ogledamo, kako je igra na grafičnem področju napredovala ali celo nazadovala.

Vsi se spomnimo navdušujočega napovednika iz sejma E3 2013, ko je Ubisoft očaral praktično vse igralce na svetu. Solzeča grafika skupaj z ljubeznijo do podrobnosti je pričarala opustošeni New York kot nihče še do sedaj.

Zato smo bili vsi toliko bolj razočarani, ko je založnik igro vedno znova prestavljal in navdušenje je plahnelo.

In kako igra izgleda sedaj? Po pravici povedano, slabše. The Division je še vedno lepa igra a očesni bombončki niso več tako sladki.

Primerjava je sicer izvedena med PC verzijo 2013 ter Xbox One različico iz bete 2016. A vseeno menimo, da je to dovolj dober prikaz tega, kaj lahko pričakujemo na grafičnem področju.

Igra pa ni drugačna samo v grafiki, spremenil se je tudi uporabniški vmesnik. Če je sedanji boljši ali slabši presodite sami po spodnjem posnetku.

The Division bodo Xbox One igralci lahko preizkusili v odprti beti in sicer med 28. ter 31. januarjem, PC in PlayStation igralci pa med 29. in 31. januarjem.

Igra uradno izide 8. marca 2016.

 

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!