Najavljen Mortal Kombat XL

Razvijalci NetherRealm so danes najavili novo različico Mortal Kombat X igre, ki poleg igre same vsebuje še vse dodatke in razširitve. Ta različica igre se bo imenovala Mortal Kombat XL, za katero napovednik, si lahko ogledate spodaj.

Poleg igre same, boste v Mortal Kombat XL dobili še Kombat Pack 1 in prihajajoči Kombat Pack 2, katerih vsebine so:

Kombat Pack 1: Predator, Jason Voorhees, Tremor, Tanya, trije tematski skini in Samurai Skin Pack.

Kombat Pack 2: Xenomorph (iz Aliena), Leatherface (iz Teksaškega pokola z motorko), Triborg, Bo’Rai Cho in Goro, ki je bil prvotno na voljo le kot Mortal Kombat X pre-order bonus. The Kombat Pack 2 bo vseboval tudi Brazil Skin Pack, Kold War Skin Pack in Apocalypse Skin Pack.

Mortal Kombat XL bo izšel 1. marca za Xbox One in PlayStation 4. Ali bo prišel tudi na PC, pa zaenkrat še ni znano.

Prvotni Mortal Kombat X je izšel aprila 2015 za PC, PS4 in Xbox One. Od izida naj bi prodal že odličnih 5 milijonov kopij.

Dodatek 1: Pri NetherRealm Studios so potrdili, da Mortal Kombat XL ne bo izšel za PC. Prav tako so se odločili iz nekih bizarnih razlogov, da PC verzija igre ne bo prejela nobenih nadaljnjih posodobitev.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

CDPR bo prisilil delavce, da do izida igre Cyberpunk 2077 delajo 6-dnevne, 10-urne delavnike

Izdelovanje iger se sliši kot sanjski posel in vsekakor nosi svoje prednosti. Delavci dobijo priložnost, da sodelujejo pri gradnji nečesa res posebnega,...

Hekerji izmaknili 150 milijonov dolarjev iz azijske kripto menjalnice

Mrzlica nakupovanja kriptovalut se je v letu 2020 malce umirila in čeprav tudi danes s težavo pridemo do novih NVIDIA 3080 grafičnih...

Assassin’s Creed Valhalla novi napovednik nam pove več o zgodbi

Za igro Assassin's Creed Valhalla smo dobili že nekaj napovednikov in čeprav me ti osebno niso razočarali, so me preveč spomnili na...

2 KOMENTARJI

  1. NetherRealm Studios community specialist Tyler Lansdown has confirmed that Mortal Kombat X’s upcoming Kombat Pack 2 will not be heading to PC.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!