Valve preganja lastnike CS:GO strežnikov zaradi moda, ki omogoča uporabo poljubnih skinov

Valve je že pred dobrim letom opozoril Conter-Stirke: Global Offensive lastnike strežnikov, na katerih so igralci lahko z modi uporabljali poljubne skine, da bo ukrepal, če ga ne bodo prenehali uporabljati. In zdaj tudi je. Valve zdaj za vedno onesposobi “Game Server Login Tokens” vsem igralcem, ki ne upoštevajo pravil. Te žetoni so potrebni za izdelavo CS:GO serverja.

Mod, ki gre Valve tako v nos, omogoča igralcem, da na Community strežnikih uporabljajo kateri koli skin želijo. Tako tiste, ki so na voljo na Steamovem marketu, kot tudi povsem poljubne. Čeprav Valve mastno služi s skini prodanimi na marketu, se moramo vseeno zavedati, da mod deluje le na skupnostnih in ne na uradnih Valve strežnikih.

Global Offensive skupnost je seveda besna, glede te novice. Veliko upobnikov na igrinem subredditu se pritožuje, da je bila prav ta svoboda na skupnostnih serverjih tisto, kar jih je naredila tako zabavne.

Valve pa je odgovoril z izjavo:

Inovativnost je seveda super in skoraj vsak mod, ki ga vidimo je v redu. Skrbijo nas le modi, ki potvarjajo igralčev nivo/rank in predmete, ki jih ima.

Celotno izjavo, si lahko preberete na uradnem Counter-Strike blogu.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime