V PC različici igre The Division je ogromno goljufov – hekati je zelo lahko

Sodeč po večih objavah na The Division skupnostnih straneh, je PC verzija igre mala malica za hekerje. Goljufi si z lahkoto prilastijo neomejeno nabojev in življenja.

Od pričetka zaprte bete v četrtek 28. januarja, se je The Division izkazal za zelo zaželjeno igro. Povpraševanje je bilo tako veliko, da ga razvijalec Ubisoft preprosto ni dohajal.  Kmalu so igralci začeli opažati, kako si nekateri uporabniki z najrazličnejšimi metodami hekanja prilastijo nepravično prednost pred ostalimi, kar pa seveda predstavlja velik problem. Neomejeno nabojev, življenja, super hitrost, nevidnost in streljanje skozi zid so največkrat prijavljene kršitve.

Oglejte si video spodaj, katerega je objavil eden izmed goljufov in prikaže, kako izgleda v akciji:

Ker je izid igre predviden na 8. marec, za Xbox One, PS4 in PC, ima Ubisoft še vedno veliko časa, da tovrstne probleme popravi, a to vseeno ni bila najboljša reklama za igro.

Ste mogoče tudi vi preizkusili beto? V komentarje nam napišite vaše mnenje o igri in če ste mogoče tudi vi naleteli na kakšnega goljufa.

V kolikor vas zanimajo PC sistemske zahteve, si jih lahko ogledate tukaj.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!