“Poslovni partnerji so mi ukradli ves denar in ga zapravili za pijačo in striptizete”, pravi razvijalec igre Ant Simulator – Izdelava igre prekinjena.

Neodvisni razvijalec Eric Tereshinski je moral prekiniti izdelavo igre imenovane Ant Simulator, saj naj bi ga poslovni partnerji okradli in ves denar zapravili za pijačo in striptizete.

Eric je na osebnem YouTube kanalu objavil tudi video, kateremu reče “najslabši video, ki sem ga kdajkoli moral ustvariti”. V videu najavi prekinitev igre Ant Simulator in obrazloži, kako naj bi mu poslovni partnerji ukradli ves denar namenjen izdelavi. Video si lahko ogledate spodaj:

Ant Simulator naj bi izšel za PC in PS4. Vsi, ki so prednaročili igro, bodo prejeli email z navodili, kako dobiti vračilo.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!