H1Z1 se bo razdelil na dve igri, a nobena ne bo zastonj

Večigralska zombijska preživljavščina H1Z1, ki je v Steamovem “Early Access” programu, kot večina tovrstnih špilov, že kar nekaj časa, se bo 17. februarja razdelila na dve igri.

Tako bomo zdaj lahko igrali H1Z1: King of the Kill, ki bo striktno večigralska akcijska streljanka, ki bo vsebovala variacijo tako imenovanih “bori-se-do- smrti” načinov igranja. Medtem pa se bo H1Z1, kot smo ga poznali do sedaj, preimenoval v H1Z1: Just Survive. Vsaka se bo ločeno prodajala na Steamu po 20€, v kolikor H1Z1 že imate, ali pa ga kupite pred 17. februarjem, pa dobite obe igri.

King of the Kill naj bi Early Access zapustil do poletja in izšel za PS4, Xbox One in PC. Just Survive, pa bo v njem, kot prava preživljanka, ostal še dalj časa.  H1Z1 je bil prvotno mišlen, kot zastonjska igra, a zdaj lahko vidimo, da iz te moke še dolgo ne bo kruha, saj bo v zgodnjem dostopu morda prav za vedno… nikoli se ne ve, kajne DayZ?

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Sem dobil danes njihov mail:

    H1Z1: Just Survive is a persistent, open-world zombie survival game.
    H1Z1: King of the Kill is a high-intensity last-man-standing shooter.

    Since you previously purchased Early Access to H1Z1, your account will be upgraded to include BOTH titles on Fe‌bru‌ary 1‌7th.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime