The Division – PC vs PS4 primerjava grafike

Ekipa Digital Foundry je grafično analizirala in med seboj primerjala PlayStation 4 in PC različico igre The Division. In čeprav igra izgleda impresivno na konzoli, tudi tokrat, sicer pričakovano, zmaga PC. Video si lahko ogledate spodaj.

Ugotovili so, da boste potrebovali kar močno mašino, če boste hoteli igro držati nad 60 slikic na sekundo. A brez skrbi, igra izgleda fenomenalno tudi, če zmanjšamo grafične nastavitve.

Ena izmed ključnih prednosti PCja pred PlayStaiton 4 je v tako imenovanem “ekstremna razdalja” drsniku, ki omogoča, da računalnik naloži objekte in sence še preden se pojavijo na zaslonu, zato igra lepše teče in ne prihaja do nenadnih prikazov.

V kolikor vas zanima, ali je vaša zverinica sploh dovolj močna za tekoče igranje igre The Division, si lahko sistemske zahteve ogledate tukaj.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!