The Division PC inačico zavirajo konzole

Vsem nam je jasno, da The Division v beta različici ni vseboval vseh grafičnih bonbončkov, ki smo jih videli v E3 prezentacijah.

Pred kratkim pa je razvijalec v intervjuju priznal, da PC verzija ni tako grafično napredna, saj to ne bi bilo pošteno do lastnikov konzol.

“Ena dobra stvar o The Division je to, da smo PC verzijo od začetka obravnavali kot ločeno platformo. Vendar pa smo jo morali držati v istem rangu kot konzolne inačice; preprosto ne bi bilo pošteno ustvariti tak razkorak med PC in konzolnimi verzijami igre.”

Čeprav se že nekaj časa sumi, da bi lahko PC igre vsebovale precej boljšo podobo, če jih ne bi bilo potrebno prilagajati konzolam, je sedaj prvič, da je razvijalec to dejstvo javno priznal.

Žal pa se razvijalec natačno izjasnil, kaj naj bi to “zaviranje” točno pomenilo, saj je lahko govora več kot samo o grafiki. Tu je možno še število podrobnosti v okolici, meja vidnega izrisovanja, fizični učinki ter število hkratnih igralcev, ki se lahko bojuje na enem območju.

The Division vseeno ni grda igra, še več, grafično je precej obetajoča in morda bo končni produkt še bolj grafično impresiven kot je bilo do sedaj prikazano. Seveda pa se lahko veselimo tudi kakega moda, ki zna odkleniti poprej zaklenjene grafične dobrote, kot so to storili za igro Watch_Dogs.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Horizon Zero Dawn Complete Edition – čudovita zmes mehanskih dinozavrov in apokaliptične okolice

Ko so kakšno leto nazaj začele krožiti govorice o predelavi igre Horizon Zero Dawn za PC, so se te zdele tako nore...

Humble Bundle ponuja Ubisoftove igre po znižanih cenah

Danes se skoraj ne splača več kupovati iger ob izidu, saj v roku enega meseca dobimo naslov že za vsaj 25 %...

Logitech Pro X slušalke sedaj na voljo tudi v brezžični verziji

Sam sem se pred kratkim osvobodil skoraj vsega nadležnega kablovja pri svoji periferiji in povedati vam moram, da se nikoli nisem počutil...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!