GTA 5 Valentinov dodatek

Kot smo slutili že januarja, je danes Grand Theft Auto Online le dobil Valentinov dodatek imenovan “Be My Valentine”. Ta dodatek je zastonjska posodobitev za PC, Xbox One in PlayStation 4, ki s seboj prinese variacijo ljubezenske vsebine, kot so novi avtomobili, oblačila, maske in orožja.

Be My Valentine bo vseboval tudi nov mod za zaljubljence imenovan “Till Death Do Us Part” (Dokler naju smrt ne loči), ki bo izšelev v petek 12. februarja. Več informacij o le tem, naj bi Rockstar razkril zelo kmalu. Oglejte si kratek napovednik spodaj.

Če bi radi videli več GTA5 zanimivosti, potem vam priporočamo, da si ogledate tudi celotno GTA5 mapo ustvarjeno v Minceraftu in pa mod, ki igri drastično izboljša grafiko.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!