Ubisoft potrdil, da v 2016, ne bo nove Assassin’s Creed igre

Ubisoft je danes uradno potrdil, da podjetje v letu 2016 ne bo izdalo nobene večje Assassin’s Creed igre. Franšizi so dali eno leto predaha, ker jim v zadnjih časih ni prinesla dobička, ki so ga pričakovali.

“To leto imamo namen nekoliko opustiti in dobro preučili Assassin’s Creed franšizo, zato smo se tudi odločili, da v letu 2016 ne bomo izdali nove Assassin’s Creed igre.”

“S pomočjo povratnih informacij, ki smo jih dobili po izidu Assassin’s Creed Unity smo se naučili veliko, zato smo posodobili naš razvojni proces in se ponovno osredotočili na ustvarjanje ultimativne Assassin’s Creed izkušnje. To leto bomo tudi izkoristili, za razvoj igrine mehanike in pa da igralcem zagotovimo edinstveno Assasin’s Creed igro, v kateri bo zgodovina naše igrišče”

Ta napoved je prišla po tem, ko je Ubisoft razkril poročilo dobička zadnje četrtine prejšnjega leta. Ubisoftov prihodek je bil takrat 561,8 milijonov evrov, kar je veliko manj od  leta  2014, ko so imeli prihodek v višini 809,7 milijonov evropskih in je za slabih 40 milijonov manj od pričakovane vsote, ki naj bi znašala 600 milijonov evropskih.

Več na to temo si lahko preberete tudi na uradnem Ubisoftovem blogu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime