Sedaj lahko plačaš 10 milijonov za Dying Light in vlogo v filmu

V kolikor ste morda multimilijonar in se zanimate za nakup najnovejše Dying Light Enhanced različice, imajo pri prodajalcu iger GAME pravo ponudbo za vas. Ti prodajalci so se namreč, v partnerstu z razvijalci Techland odločili, da bodo v najnovejši ponudbi imenovani Spotlight Edition, za 10 milijonov dolarjev, poleg ene kopije igre prodajali tudi vlogo v filmu Dying Light: The Movie, za katerega pa sploh še ni potrjeno, da bo zares obstajal.

Urili vas bodo za kaskaderja, deležni boste profesionalnih inštrukcij igralstva, poslali pa vas bodo celo okrog sveta, da promovirate film.

3004913-dl1

Ni pa to prvič, ko sta GAME in Techland skupaj ustvarila različico Dying Lighta za tiste s polnimi denarnicami. Kmalu po izidu igre so namreč ponujali različico igre za 340 tisoč evropskih, ki je vsebovala obisk razvijalcev na Poljskem, parkour lekcije in posebej zgrajeno zombie hišo od Tiger Log Cabins. Ni pa znano, če je dejansko kdo sploh kupil to različico igre.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!