Ko stream ne gre po načrtih

Twitch je prinesel v naše domove tone video materiala, kjer lahko spremljamo druge zabavne igralce v preigravanju najnovejših ali pa tudi starejših iger. A seveda včasih vse ne gre po načrtih zato smo za vas zbrali nekaj posnetkov, ki so zanimivi, včasih nelagodni včasih pa preprosto smešni.

Gledanje svojega streama med prenosom v živo ni ravno pametno

Uporabnik med dajanjem navodil odpre svoj stream, ki poteka v živo. Očitno pa je s tem tudi odprl vrata v drugo dimenzijo.

 

Mama igralca postane jezna

Kdo med nami še ni kdaj ostal doma in izpustil šolo ter cel dan preigraval omiljeno igro? Verjetno marsikdo a k sreči tega nismo prenašali v živo. Še posebej, ko nas je pri temu početju zasačila mama.

 

Pisanje kode preko govora

Windowsi vsebujejo lepo funkcijo, kjer ob prepoznavi našega govora, Okna izšpišejo tekst na zaslonu. Seveda pa je malce težje s tem pisati dejansko kodo. Tule se program obrne proti govorcu in ga spravi ob zadnje živce.

 

Ko zlomiš striptizerski drog

Twitch igralci poskušajo na vsak način dobiti čimveč donacij in v zahvalo so pripravljeni storiti marsikaj. Tale tipček se za vsako donacijo zahvali z plesom na drogu, ki pa se tokrat konča precej klavrno.

 

 

Igralec najde največji zaklad v igri Fallout: New Vegas

Včasih nam možgani preprosto zmrznejo. Tale igralec odkrije zaboj, ki vsebuje ogromno dobrin. Res ogromno. Sumljivo ogromno, saj kmalu ugotovi, da so te dragocenosti v bistvu njegov lasten inventorij.

 

 

Tip zakoraka pred kamero in začne iskati pretep

Tale biser prenosov v živo se je zgodil na Starcraft 2 tekmovanju, kjer na intervjuju neznanec zakoraka naravnost pred kamero. Seveda voditeljem to ni bilo všeč, tipček pa se odzove precej agresivno.

 

 

Specialci pokvarijo zabavo

Izraz “swatting” pomeni, ko gledalci izvedo domači naslov Twitch igralca. Nato pokličejo specialno enoto in prijavijo teroristično grožnjo ter zraven izdajo še naslov prenašalca v živo. Malce kasneje se zgodi spodnje.

 

Stanovanje v plamenih

Tale Japonski igralec se malce preveč igra z vžigalnikom. Prav zanimivo je videti, kako se situacija razvije in kako igralec sprejema same slabe odločitve.

 

Minecraft igralec zažge hišo

Za razliko od prejšnjega posnetka, je tale hiša samo v igri. A tudi tam je ogenj uničujoča sila, ki ti lahko uniči ure in ure dela.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime