Igralec je z zavezanimi očmi premagal Super Mario Bros. v manj kot 15 minutah

Tukaj je še en dokaz, kako priljubljena je igra Super Mario Bros in to še tri desetletja po izidu. Igralci so v tem času v igri poizkusili že vse živo in odkrili ogromno skrivnosti ter velikonočnih jajčk vseh vrst. V enega izmed najnovejših impresivnih podvigov, pa je vpleten igralec, ki je z zavezanimi očmi igro premagal v kar manj, kot 15 minutah.

Japonski YouTuber きらめきでどーだい, se je na podvig pripravljal kar tri mesece, in sicer tako, da preprosto ni gledal v ekran, ko je igral Super Mario Bros. Celoten video si lahko ogledate spodaj.

Dokaj očitno je, da je potreboval ogromno koncentracije, spomina, dobro orientacijo s pomočjo zvoka in tudi nekaj sreče. Ker sam bolj težko pridem že čez čisto prvi nivo in to z gledanjem v ekran, me je video pustil brez besed.
Še posebaj na koncu, ko igralec uspešno konča igro in ga preplavijo čustva in solze sreče.

Je morda tudi vam že uspel kak impresiven podvig? Bi si upali poskusiti Maria premagati z zavezanimi očmi? Delite vaše izkušnje in mnenja tudi z nami, spodaj v komentarjih.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Iron Harvest – Recenzija | Retrofuturistična prva svetovna vojna

Iron Harvest je novi strateški naslov razvijalca KING Art Games in založnika Deep Silver. Ta razvojni studio je sicer znan predvsem po...

Prva smrtna žrtev digitalnega hekerskega napada

Hekerski napadi so lahko za razna podjetja zelo boleča, a še vedno je vse samo digitalno in škoda, ki jo utrpijo, se...

Myst predelava dobila svoj prvi napovednik

Ime Myst je verjetno znano samo veteranom in pa retro navdušencem, vendar pa je ta igra leta 1993 navdušila praktično vsakega PC...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!