Skrivnosti, za katere bi League of Legends oboževalci že morali vedeti

Nekaj, kar mi je bilo pri League of Legends zmeraj všeč, je trud in nivo detajlov, ki jih Riot dodeli večini championov. Te so bolj kot ne skriti in jih se jih običajno bolj težko opazi. Nekateri se sprožijo le pod točno določenimi pogoji, ali pa, če je na bojišču določena kombinacija karakterjev. A skoraj vsi so tja postavljeni z namenom ali pa kot del neke večje zgodbe v ozadju.

Za vas smo zbrali nekaj League of Legends skrivnosti, katere bi tisti bolj “hardcore” igralci že morali poznati.

5. Yetiji imajo tudi dušo

Nunu.(League.of.Legends).full.1204350

Nunu je enota v League of Legends, ki jo sestavljata dva karakterja. Nunu sam in pa Yeti, Willump, katerega jezdi. Skupaj štejeta kot en champion, a Riot vseeno ni pozabil, da sta to dve osebi. Zato, če umreta v bližini Tresha, ki je zbiratelj duš umrlih championov, bo le ta prejel dve duši in ne eno.

4. Sončna očala

117288d7b3b22cfae6a2d98859f52220990

Leona je champion, ki uporablja moči sonca in sončne svetlobe. S temi močmi lahko seveda poškuduje nasprotnike, a jih poškuduje manj, v kolikor nosijo sončna očala. Zato se vedno prepričaj, da si, v kolikor je Leona v nasprotni ekipi, vedno nadeneš Commando skin in se tako obraniš cele ene točke škode.

3. Plants vs Zombies

5f8632b7aeda9e362ce0635d832dbc32

Plants vs Zombies je popularna igra, katere reference najdemo vse povsod. Tako tudi League of Legends ni nobena izjema. Zato, če Zyra, kraljica rastlin, ubije kakšnega živega mrtveca, kot sta Karthus in Sion, potem prejme 2 zlatnika več, kot običajno. Velja pa tudi obratno.

2. Pleši, pleši

popstar_ahri__by_goomrrat-d6ukkq1

Ahri velja za enega izmed najbolj ikoničnih karakterjev iz League of Legends in je tista, katero novi igralci najhitreje prepoznajo. En izmed njenih skinov se imenuje Popstar Ahri. V kolikor z uporabo tega skina plešeš pred modrim sentinelom, se ti bo pridružil tudi on.

1. Ribja hrana

Fizz_0

 

Fizz je riba, ki s svojo ultimativno sposobnostjo nad nasprotnika pošlje morskega psa. V kolikor morski pes ubije enga izmed manjših karatkerjev, kot so naprimer: Kennen, Lulu, Poppy, Ziggs, Veigar, itd. , morski pes za seboj ne bo pustil trupla. Karakterja bo pojedel v celoti in se tako znebil vseh dokazov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime