HTC Vive vas bo obral za 799$

Prve VR naprave se naglo približujejo izidu in zaenkrat bo za izkušnjo potrebno precej široko odpreti denarnico.

Nedolgo nazaj nas je presenetila cena Oculus Rifta, saj so prve napovedi postavile ceno naprave nekje okoli 350$. A realnost je pokazala grde zobe in Oculus se bo tako prodajal za 599$. Razen če si Evropejec, v tem primeru te bo reč obrala za 700€ ali več. Poštnina pač.

Za HTC Vive se je že od začetka vedelo, da bo naprava dražja saj je to povedal že sam izdelovalec. Zato so krožile govorice, da zna naprava stati tudi preko 1000$ a k sreči temu le ni tako.

HTC Vive bo poleg glavnega naglavnega gizma vseboval še dva brezžična kontrolerja, senzorja gibanja, poleg tega pa bo naprava tudi podpirala telefonske pritikline. Tako bodo uporabniki lahko sprejemali klice, odgovarjali na tekstovna sporočila ter pregledovali koledarske dogodke.

To pa še ni vse (se opravičujem, preveč gledanja oddaje Top Shop).

V paketu HTC Vive Consumer Edition prejmete še dve igri in sicer Job Simulator ter Fantastic Contraption. Job Simulator je igra, kjer so roboti nadomestili vsa dela zato nas bo pričujoči naslov opomnil, kako je bilo včasih delati. Fantastic Contraption pa nam bo omogočil izdelovanje norih strojev, kjer bo omejitev samo naša domišljija.

HTC Vive Consumer Edition bo uradno izšel zgodaj aprila 2016, prednaročila pa naj bi se pričela že 29. februarja.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime