SMITE Battleground of the Gods prihaja na PlayStation 4

Popularna MOBA igra je sicer že na voljo za PC ter Xbox One, sedaj pa je njen prihod požegnal tudi Sony za PlayStation 4.

SMITE Battleground of the Gods bo svoj izid na PlayStation 4 doživel nekje proti koncu letošnjega leta.

Igra naj bi bila trenutno že v zaprtem alfa testiranju a igre željni igralci bodo kmalu prišli na svoj račun. Tako se bo kmalu odvila zaprta beta, zato se lahko zainteresirani lahko že prijavijo preko njihove uradne strani.

SMITE je sicer zastonjska igra v kateri lahko izbiramo preko več kot 70-timi bogovi in mitičnimi pošastmi. Igra je izšla leta 2014 za PC, lansko leto pa tudi za Xbox One. Do danes je igra nabrala že več kot 14 milijonov privržencev, razvijalci Hi-Rez Studios pa upajo, da bo PlayStation 4 privabil še kakšnega igralca več.

Napoved pa ne bi bila napoved če jo ne bi spremljal tudi vzdušen napovednik, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Morate vsaj probati! Igro igram ze dolgo časa in vam lahko zagotovim da je super zabavna. Če nimate PS4 igrate lahko tudi na računalniku 😉

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!