Objavljen nov Uncharted 4: A Thief’s End zgodbeni napovednik

Razvijalci Naughty Dog so danes izdali nov Uncharted 4: A Thief’s End napovednik, ki nam da nekaj namigov o tokratni Nathanovi avanturi. Ta napovednik, ki je po besedah direktorja Neila Druckmanna “najboljši napovednik v zgodovini razvijalcev Naughty Dog”, prikaže kar nekaj elementov zgodbe. Oglejte si ga spodaj:


Video prikaže odnos med glavnim protagonistom Nathanom Drakom in njegovim bratom Samom, s katerim gresta skupaj še na zadnjo avanturo. Prav tako, pa prikaže tudi nekaj novih karakterjev in pa spomine iz otroštva bratov Drake.

Uncharted 4: A Thief’s End bo že četrta igra, te akcijsko-avaturske franšize, ki pa se je uvrstila tudi med naše najbolj pričakovane igre leta 2016. Igra bo izšla 24. aprila, izključno za PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!