V Path of Exile prihaja dodatek Ascendancy

Ascendancy bo že četrti dodatek za igro Path of Exile, ki je stara že dobra 3 leta.

Path of Exile je znana tudi kot ena izmed iger z najboljšim F2P sistemom, saj je s pravim denarjem možno kupiti le nove izglede sposobnosti in opreme ter velikost prostora, ki ga imamo na voljo za shranjevanje najljubših artefaktov v svoji utrdbi.

Glavna tema dodatka je povsem nov labirint, ki ga je potrebno najprej odkleniti preko treh preizkušenj, ki bodo testirala vaše reflekse. V labirintu se boste lahko preizkusili proti cesarju Izaro, proti katerem se boste v labirintu soočili večkrat. Ko ga premagate še zadnjič boste lahko za nagrado nadgradili kos opreme z raznimi sposobnostmi, naprimer dež gorečih mečev, ki bo močno zagrenil življenje vašim nasprotnikom.


Screenshot 1

To pa seveda ni edina stvar, ki prihaja v dodatku. V njem bomo dobili tudi napredni sistem razredov, ki bodo vsakemu (razen sciona, ki bo dobil le eno) dodal po tri nove podrazrede, te pa bodo imele vsaka svojo dodatno razvojno drevo. Skupno bo dodanih kar 19 podrazredov, kar bo še dodatno povečalo raznolikost, ki je na voljo ob razvoju svojega lika in je že zdaj ogromna.
Našli bomo lahko tudi veliko število novih unikatnih stvari ter napojev, ob tem pa moramo upoštevati, da nekaterih dosedanjih v novih ligah ne bo več.
Dodano bo tudi 7 aktiviranih (npr. pričaranje kamnitega goleme in ledena bomba) in 4 podporne (npr. minsko polje) sposobnosti ter par novih prerok kart.

Ob prihodu dodatka Ascendancy imate odlično priložnost vrnitve v krut svet Wraeclasta, saj bodo v novih normal in hardcore ligah vsi igralci začeli iz “nule”. Prihajajoči ligi (hardcore in normal) se bosta tokrat imenovala Perandos, vanje pa bo vključenih 40 novih izzivov, ki bodo prinašali razne nagrade.
Vse novosti in sprememe, ki jih prinaša dodatek Ascendancy, lahko vidite na uradni strani.

 

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime