Dark Souls 3 pridobil napovednik v stilu osemdesetih

Izid igre Dark Souls 3 se naglo približuje zato založnik Namco Bandai priganja marketinški oddelek, da dela s polno paro.

Tako smo si pred kratkim že ogledali zanimiv, že kar malce grozljiv napovednik z imenom True Colors of Darkness, kjer so uporabili predelano verzijo pesmi Cyndi Lauper – True Colors.

Tokrat pa so poustvarili napovednik, ki kaže podobo osemdesetih grozljivk. Saj veste, VHS zrnata slika, klišejski napovedovalec ter veliki napisi. V napovedniku je moč uzreti kar nekaj izsekov igranja iz same igre, čeprav so ti skriti pod zamegljeno sliko.

Pred kratkim smo že omenili zanimiv podvig igralca, ki je prvega šefa premagal samo s pomočjo pesti. No, nekdo se je že spravil v poskus čimprejšnjega končanja igre. Tako imenovani “speedrun” je precej impresiven, saj je Japonski igralec po imenu Jung Ho Min postavil čas 1:42:10. Podvig si lahko ogledate spodaj, a pazite se kvarnikov!

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!