Pridruži se HOP.si ekipi!

Portal HOP.si je v zadnjem obdobju močno pridobil na popularnosti in se iz igričarstva razširili na več področij. Zaradi tega iščemo nove člane, ki bodo pomagali pri razvoju in rasti portala.

Smo mlada, izkušena ekipa, ki je vedno pripravljena na nove izzive. Z veseljem vam bomo pomagali, svetovali in stremeli k vašem izboljšanju in pridobivanju izkušenj na področju novinarstva, računalniških tehnologij ter igričarstva. Predhodne izkušnje niso potrebne, zaželeno je le dobro poznavanje slovenskega jezika ter sposobnost samostojnega in skupinskega dela.

Z rastjo portala smo postali zelo dejavni tudi na področju organiziranja raznih dogodkov. V letu 2018 smo tako uspešno izpeljali dva večja dogodka Gaming brez izgovorov #1 (Citypark Ljubljana) in Gaming brez izgovorov #2 (Cineplexx Kranj), kjer smo na prizorišče pripeljali najnovejšo igričarsko ter strojno opremo ter preko nje zabavali bogato publiko.

Ponosno sodelujemo s poznanimi imeni kot so Telekom Slovenija, Logitech, MSI, Crucial, LG, Razer, Asus, UVI Chair, EIGRE.si, seznam sodelujočih pa se samo še veča.

Naša spletna stran trenutno deluje na prostovoljnem delu a temu ni tako pri organiziranju dogodkov. Tam se lahko veselite tople malice, poštenega plačila ter dobre družbe, dogodek pa boste zapustili z novimi, bogatimi izkušnjami.

Z rastjo portala iščemo tudi nove okrepitve in sicer na področju:

  • Pisce novic – vse kategorije novic – tehnologija, svet iger, filmska industrija, anime ter mange
  • Pisec novic – kriptovalute
  • Opisovalec iger ter strojne opreme (lahko samo pisno, zraven zaželen tudi video)

Prosimo, da izpolnite vsa polja spodnjega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala!

    Ime in Priimek

    Vaša e-pošta

    Starost

    Željena pozicija?

    Podajte čimveč informacij o sebi, vaših izkušnjah, povezave na vaše članke...

    NI OBVEZNO - Pripnite datoteko (članek v Wordu, max 2MB)


    Vaša reakcija na članek?

    🔥Popularno

    🛎️ Sveže objave

    PUSTI ODGOVOR

    Prosimo, vnesite vaš komentar!
    Prosimo, vnesite vaše ime