DOOM – bliža se odprta beta

V kolikor niste imeli priložnosti prihajajočega DOOM-a preizkusiti že med zadnjo zaprto beto, imamo dobro novico za vas.

Bethesda je najavila prvo odprto beto, v kateri bomo lahko sodelovali prav vsi. Potekala bo med 15. in 17. aprilom, igralo pa se bo dva načina igranja (team deathmatch in Warpath) na dveh mapah (Heatwave in Infernal).

Naznanili so tudi, da bodo razvijalci id Software ponujali več zastonjskih, kot tudi plačljivih komponent po samem izidu igre, ki bo 13. maja. Igralci bodo imeli možnost kupiti DLC pakete, ki bodo vsebovali mape, “hack” module, demone in celo orožja. Zaenkrat imajo v načrtu izdati le tri, vsakega po ceni 14.99€ ali pa vse tri za 39.99€ v obliki sezonske prepustnice.

Ne pozabite si ogledati tudi: nove Doom 4k slike in napovednik ter, ali je v Doomu preveč nasilja? .

 

Vaša reakcija na članek?

Sveže objave

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

The Division 2 bo ta vikend zopet brezplačen

Založnik Ubisoft redno prireja brezplačne vikende svojih večigralskih iger in potem, ko smo dobili prvo poglavje serije The Division povsem brezplačno, je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!