Final Fantasy IX sedaj tudi za PC

Klasična staro-šolska igra Final Fantasy IX je sedaj na voljo za PC. Vsi, ki obožujete franšizo Final Fantasy, azijski stil iger in PC je to igra kot naročena za vas.

Zgodba v igri se začne, da Zidane in Tantalus Theater Troupe ugrabita princeso Garnet, ta pa na njuno srečo hrepeni po pobegu iz gradu. Po zelo velikem naključju in nenavadnih okoliščinah princesa in njen osebni stražar Steiner naletita na Zidane-a in tako se začne neverjetno potovanje. Medtem, ko se prebivate skozi samo zgodbo igre, spoznate tudi že znane like kot sta Vivi in Quina in se naučite novih sposobnosti in to kar tako da opremite svoj karakter z novimi predmeti, ki ste jih pridobili s težkim delom.

Način trans: Napolnite svoj tako imenovan “Trance” in ga uporabite v bitki za bolj efektiven boj.

Sinteza: Združite dva ali več predmetov skupaj, da pridobite enega boljšega.

Mini igre: Če ste naveličani reševanja sveta, se lahko kratkočasite z mini igrami, ki jih vsebuje  Final Fantasy IX.

Dodatne funkcije: Igra vsebuje visoko resolucijske kratke filme in nove modele karakterjev, Steam dosežke in tako imenovan “no encounter mode”.

Final Fantasy IX je bil originalno izdan leta 2000 na konzoli PlayStation in je ena najbolj priljubljenih RPG iger vseh časov. Pohitite in si pridobite svojo igro na platformi Steam za 20,99€.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime