Overwatch – konec zaprte bete

Zelo pričakovana Blizzardova prvoosebna strelska igra Overwatch bo 25. aprila ukinila zaprto beto. Počakati bo treba vse do 5. maja, ko se bo začela odprta beta, dostop do foruma pa bodo imeli igralci vse do 29. aprila.

V zaprto beto Blizzard trenutno ne sprejema več novih igralcev, tako da tisti, ki boste hoteli igrati Overwatch, brez da bi odšteli kakšen cekin, je 5. maj vaša zadnja priložnost. Za tiste, ki pa boste kupili igro vam predlagamo, da to naredite sedaj, saj si boste tako zagotovili igranje odprte bete že 3. maja.

Overwatch je prvoosebna strelska igra postavljena v čas globalne krize, kjer potrebno ponovno vzpostaviti mir in preprečiti vojno. V igri izberete junaka, ki vam najbolj ustreza in se podati v svet streljanja in skakanja.

Video vam prikazuje Overwatch v trenutni beta fazi.

Overwatch prihaja 24. maja na PC, Xbox One in PlayStation 4. Kupite ga lahko na uradni spletni strani.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime