Turnir – Starcraft Leagacy of the Void, PWS Invitational 4

Prišel je čas, da se končno okrona pravega Legacy of the Void šampiona! Po dveh letih se vrača težko pričakovani PwS Invitational 4 turnir, ki se bo odvijal 23. 4. 2016 v brlogu PwS kapetana ForQQ-ja. 8 najbolj drznih in natreniranih igralcev se bo maščevalo za poraz na predlanskem PwS turnirju, poskušalo poraziti lanskega zmagovalca :zerg: Pajacka, ter se trudilo doseči nesmrtno slavo in zapis v LexiConn.

Tekmovalci na PwS Invitational 4 so:
:zerg: Tilen »Pajack« Omejc [MiA]
:terran: Aljaž »Killerfive« Jeromel [MiA]
:terran: Ajdan »VonComet« Gaberc [MiA]
:zerg: Martin »skoflek« Škoflek [PwS]
:terran: Rok »Zoxx« Cej [PwS]
:zerg: Miha »Sas’ke« Zrimšek [PwS]
:zerg: Timotej »Rivaille« Veras Regent [PwS]
:terran: Andrej »Buzzkill« Miklavčič

Turnirske mape:
Dusk Towers
Frozen Temple
Invader LE
Korhal Carnage Knockout LE
Prion Terraces
Ruins of Endion
Ulrena


Krvavi boj in kvalitetno komentiranje boste lahko spremljali na Conn.si streamu, z začetkom ob predvideno 13:00 uri, turnir pa se bo zaključil v večernih urah. Upamo, da se nam na streamu in twitch chatu pridružite v čimvečjem številu, ter skuhate kvalitetne twitch-paste, saj bodo igre nedvomno zanimive in polne inovativnih buildov, francoskega sira in zahrbtnih strategij.

Predstavitev igralcev:

Aljaž »Killerfive« Jeromel
Rasa: :terran:
Ekipa: MiA
Rojstni kraj: Supply Depot
Nebesno znamenje: +1 attack

Killerfive, znan tudi kot »slovenski terran bonjwa«, se seznanja s StarCraftom že od samih začetkov Wings of Liberty verzije igre, na slovensko turnirsko sceno pa se je prebil v dodatku Heart of the Swarm in sicer na turnirju Conn.Si SC2 HotS Massacre 7, kjer je dosegel 4. mesto. Pred tem turnirjem ga je poznala le peščica na slovenski StarCraft sceni, vendar se je zelo hitro uveljavil in v svoji karieri požel 5 nazivov prvaka. Zmagal je na 5. Conn.Si Masakru ter na Masaker poletnem finalu, kjer je premagal enega tedaj najboljših slovenskih Protossov DeLuxE-a. Prvo mesto je osvojil tudi na turnirjih Starcraft2.si OPEN# 8 in 9 ter MiA Invitational 4. Na slednjem je v razburljivem finalu na LANu v Kranju ponovno premagal DeLuxE-a in končal njegovo StarCraft kariero.

Killerfive je znan po odlični macro igri, dobri obrambi in precej standariziranih buildih. Njegova šibka točka so Protoss igralci s širokim naborom tuberkuloznih strategij, ki pa jih na njegovo srečo na tem turniju ni. Morda njegov največji rival je VonComet, prav tako Terran, s katerim se pogosto srečuje v finalih tekmovanj (npr. OPEN# 8 in 9) ter ga, prav tako pogosto, premaga po zaslugi potrpežljivosti in obrambno-reaktivnega igranja. Killerfive je zelo aktiven v LotV različici igre, srednje aktiven na skype chatu, kjer tu in tam pojamra čez Ultraliske in leteče tanke, ter žal rahlo preveč aktiven v obskurni igri digitalnih kart DankStone. Kljub temu, da je iz Mariborskega okoliša in povrhu še član ekipe MiA, je eden izmed favoritov za zmago na PwS Invitational IV… če mu ne bo ponovno Škoflek prekrižal načrtov!

Trivia:
– je eden izmed ponosnih lastnikov Mutalisk portreta
– v zadnji sezoni HotS dodatka, ko so praktično vsi zapustili igro, je dosegel Grandmaster ligo
– na streamu pogosto, popolnoma brez sramu, vrti pop glasbo
– iz dna srca sovraži Dark Templarje

Ajdan »VonComet« Gaberc
Rasa: :terran:
Ekipa: MiA
Rojstni kraj: nad gozdno mejo
Nebesno znamenje: Trumposaurus

VonComet, po telesu levičar, po umu desničar in častilec pozlačenih Trumpovih ikon. VonComet velja za enega popularnejših StarCraft igralcev na slovenski sceni, večinoma po zaslugi razmeroma rednega streamanja, zelo rednega udeleževanja na turnirjih in še bolj rednega pisanja klobas na skype chat grupi. VonComet je eden najaktivnejših igralcev na slovenski StarCraft sceni – že v Wing of Liberty se je z vsem srcem vrgel v Terran raso in je nikoli, niti za peščico iger, ni zapustil. Na prehodu iz WoL v dodatek Heart of the Swarm se je skupaj s slovensko desnico za nekaj časa potuhnil, nato pa v vsej slavi nastopil z zmago na PwS Invitational II (4:0 v grupi, 3:1 proti drugouvrščenem Dreyanu).

Z več kot 25 turnirji pod pasom, med drugimi tudi na hrvaškem KSET e-sports LANu #3, SteelSeries Arena Season 3 ter Offblast 2013 turnirju, je VonComet dobro brušen igralec in zelo resen nasprotnik. Prvo mesto je dosegel na MiA Invitational 2, PwS Invitational II, ter StarCraft2.si OPEN# 7, 11 in 12. Z zmagama na zadnjih dveh OPEN turnirjih (proti Killerfivu in Sas’ke-ju) je VonComet zmagovalec prvih dveh slovenskih LotV turnirjev. Kot naročeno se bo VonComet tudi na tokratnjem PwS Invitational turnirju v grupi srečal z nevarnim Dota 2 Zerg igralcem Sas’ke-jem, ki ga je za las (3:1) premagal na predzadnjem slovenskem OPEN turnirju.

Trivia:
– navdušenec nad vojnimi videoposnetki ter boji med rusko in gruzijsko mafijo
– ljubiteljski zgodovinar in prebiralec 4chana
– aktiven skype chatter in kontroverzen zagovornik desničarskega ekstremizma
– govori se, da ima na prsih tetoviran napis »make terran great again«

Martin »skoflek« Škoflek
Rasa: :zerg:
Ekipa: PwS
Rojstni kraj: ful daleč od vseh LANov
Nebesno znamenje: Pivo

Škoflek je ponosen zmagovalec prve sezone CAGE FIGHT tekmovanja, kjer je premagal Hellboya, indiga (glih za glih) ter TheForteja (malce bolj komot), in eden bolj sproščenih igralcev StarCrafta. Škoflek sicer ni dosegal zavidljivih rezultatov na slovenskih turnirjih, vendar pa je bil redko izločen brez, da bi pokazal zobe. Tako si je zaradi uspehov na Conn.Si Masakrih prislužil sodelovanje v turnirju Conn.Si Arena, kjer so ga pod seboj pokopali tuji težkokategorniki Ptak, Breach in Gemini.

V Wings of Liberty različici je Škoflek igral brez ekipe in dobro služil na obskurnih slovenskih turnirjih (od 4 do 10 evrov na turnir), nato pa se je pridružil ekipi MiA in na naslednjem Conn.Si Masakru izgubil proti Zergu TheForte. Po tem najnižjem trenutku v njegovi StarCraft karieri ga je ekipa MiA zastonj podarila ekipi PwS, kjer se je iz leta v leto rafiniral ter presedlal iz zahtevne Protoss rase na bolj lagodne in učinkovitejše Zerge, ki jih še dandanes najraje izbere, čeprav obvlada vse 3 rase. Škoflek sicer ni resen kandidat za zmago na PwS Invitational IV, vendar pa ne smemo pozabiti, da je davnega leta 2013 premagal tokratnjega favorita Killerfiva. In to celo s Protossi.

Trivia:
– strasten igralec Team-gamov, kjer velikokrat zmaga sam proti 3 nasprotnikom, ko Sas’ke zapusti igro in prepusti resurse v bolj izurjene roke
– ne mara brokolija brstičnega ohrovta
– govori se, da ima njegova domača vas samo krožno cesto, zaradi česar se ne more udeleževati LANov, hrano pa si mora pridelati sam v zgodnjih jutranjih urah na njivi
– njegov moto je »40 APM v StarCraftu, 400 APM v postelji«
– je mojster žara na PwS piknikih

Rok »Zoxx« Cej
Rasa: :terran:
Ekipa: PwS
Rojstni kraj: puščava pri Nazaretu
Nebesno znamenje: Devica

Zoxx je relativno svež StarCraft igralec, ki je svojo kariero začel na samem dnu v slovenski ekipi PRIME. Znan je po zadnjih treh Starcraft2.si OPEN turnirjih, kjer je enkrat dosegel drugo mesto (OPEN# 10, kjer je za las izgubil proti Pajacku), dvakrat pa se uvrstil v Ro4 (OPEN# 11 in 12). Kljub temu, da je dosegel »zgolj« Ro4, je na poti do tja premagal močne igralce – zasluga, ki jo lahko pripišemo prestopu v profesionalno slovensko ekipo PwS. Na OPEN# 11 je z 2:0 premagal tokratnjega favorita Killerfiva ter vzel igro VonCometu, na zadnjem OPEN# 12 pa je ponovno igral proti Killerfivu in izgubil bitko z živci ter s tem tudi tekmo.

Kljub temu, da ima Zoxx kratko kariero na slovenski sceni, je aktiven igralec in eden bolj obetavnih pomladkov, ki ga bremza bolj kot karkoli drugega njegov odnos do igre. Pričakujemo, da bo z leti, z nekaj zamenjanimi puncami ter v sproščenem okolju PwS ekipe dosegel visoke rezultate – morda bo to novo perspektivno pot začrtal prav na PwS Invitational IV? Kot nalašč sta v grupi oba njegova nemesisa – Pajack in Killerfive…

Trivia:
– zaprisežen zagovornik znanosti, bele rase in slabih šal
– pri rosnih 13 letih se je pridružil radikalni skupini »Jesus hates Zerg«, kjer še danes aktivno poje anti-zergovske napeve v pevskem zboru
– na presenečenje celotne slovenske StarCraft skupnosti je VonCometa označil za komunista
– nekoč je predlagal resen balance change, po katerem bi Archoni po 4 minutah izpuhteli

Andrej »Buzzkill« Miklavčič
Rasa: :terran:
Ekipa: *ga žal nobena noče…
Rojstni kraj: premalo znan, da bi se vedelo..
Nebesno znamenje: Platina

Buttkill Buzzkill je relativno neznan Terran igralec, predvsem po zaslugi tega, ker ga noče v svoje okrilje sprejeti nobena slovenska StarCraft ekipa. Kljub temu pa je puščavniški Terran vztrajen igralec, ki je del slovenske StarCraft scene že od samih začetkov. Čeprav relativno redno, a s premori, igra StarCraft, se ne more pohvaliti z izjemnimi dosežki na turnirjih. Na Conn.si Masakru 4 in 5, ter na Starcraft2.si OPEN# 10 ga je iz turnirja izločil Zerg igralec Pajack, ki je tako postal njegov nemesis. Govori se, da je Buzzkill že večkrat naročil odstranitev Pajacka preko senčnih kotičkov spleta, kot je darknet, a mu zaradi neprepoznavnosti ni nihče zaupal, tako da je Pajack prisoten tudi na tokratnjem PwS turnirju. Najvišji rezultat je Buzzkill dosegel na prvem PwS Invitational turnirju, kjer je v velikem finalu bridko izgubil proti Random igralcu Starbuck-Slayerju indigu. Po porazu se je vdal v prekomerno pitje Radlerja in ni nastopil na turnirju več kot 2 leti.

Buzzkill velja za razgledanega človeka in zelo počasnega tipkarja. Na skype chatu s svojim dolgotrajnim sestavljanjem preprostih stavkov velikokrat zaduši debato in prepodi sodelujoče. Njegov stil igranja je težko opisati, ker je redko prisoten na turnirjih, če pa je, pa se njegovih iger zaradi neznanih razlogov ponavadi ne prenaša na streamu. O njegovi pripravljenosti in načinu igranja v dodatku Legacy of the Void lahko torej zgolj ugibamo, vendar pa smo prepričani, da bo igra proti enem bolj agresivnih PwS Zergov Rivaillu izredno zanimiva. Napovedujemo napet dvoboj, iz katerega bo kot zmagovalec odkorakal pogubi naproti Rivaille, Buzzkill pa se bo za nekaj let skril v senco in z znašanjem nad Platinum igralci načrtoval svoj novi vzpon.

Trivia:
– bojda igra Terran raso, vendar je premalo znan igralec, da bi bili povsem prepričani
– rad pogleda za drugimi ženskami igrami; še posebej ima rad singleplayer igre, ki jih lahko dokonča in nato zavrže
– ni znano, ali sploh ima okus za glasbo
– je eden redkih igralcev, ki je ponosen na svoj, sedaj že davni, preboj v Platinum ligo

Miha »Sas’ke« Zrimšek
Rasa: Pudge :zerg:
Ekipa: PwS (vsaj uradno?)
Rojstni kraj: izkopan pod Sečoveljskimi solinami na polno luno
Nebesno znamenje: Mercator morska sol, 500g

Sas’ke je znan slovenski Dota 2 igralec, ki občasno zažene tudi StarCraft, da ima igro vedno sveže po-patchano. Je član ekipe PwS in goreč občudovalec Brood War scene. Njegov idol v StarCraftu je Jaedong, ki pa, podobno kot on sam, beleži strm upad v performansu in navdušenju nad igro. Sas’ke-ja redko kdo pozna iz turnirjev, saj se jih ponavadi zaradi opravičljivih razlogov ne more udeležiti. Je pa zato zelo aktiven na skype chatu, pogosto tudi med samimi turnirji, na katerih ne igra. Sas’ke je svojo turnirsko kariero pognal proti višavam z zmago na Dota 2 turnirju Battle for Čevap Pride leta 2014. Naslednje leto je nadaljeval uspeh, ponovno v Dota 2 turnirju Radioactive LAN 5, kjer si je njegova ekipa prisvojila srebro. Je pa Sas’ke igral tudi na nekaj StarCraft turnirjih; med drugimi na PwS Invitational I, kjer ga je poteptal Buzzkill, ter na PwS Invitational III, kjer je iz grupe izpadel z rezultatom 0:4. Kljub temu je Sas’ke močan Zerg igralec, saj je v slabih 6 letih, z zagonom dodatka Legacy of the Void, dosegel master ligo. Na Starcraft2.si OPEN# 11 je decembra 2015 pokazal zobe in se prebil preko igralcev kot so TheForte in MMM, preden je njegov osvajalski pohod ustavil VonComet. Struktura bracketa v turnirju se mu je nasmejala in je tako dosegel drugo mesto.

Sas’ke je zelo aktiven pisec na StarCraft skype grupi in glavni vir joda v pogovorih. Čeprav je StarCraft grupo zaradi intenzivnih pogovorov o StarCraftu že večkrat zapustil, se je vedno vrnil (oz. bil vržen nazaj vanjo). Na tokratnjem PwS turnirju bo imel Sas’ke možnost, da se maščuje VonCometu, ki mu je preprečil zmago na decemberskem turnirju. Četudi je z dosegom master lige prenehal z igranjem StarCrafta (očividci pričajo o tem, da je na tujih računil še nedolgo nazaj izgubljal proti bronze in gold ligam), smo prepričani, da bo Sas’ke na PwS turnirju pokazal svojo dobro znano predanost in gorečnost za slovensko turnirsko sceno ter z intenzivnimi pripravami potolkel Terrana VonCometa. Srečno, Sas’ke-san!

Trivia:
– legenda pravi, da je Sas’keja oče nosil 15 let zaporedoma, na rojstni dan, namakati v manjši ribnik na Antarktiki, znan kot Don Juan Pond
– morda bolj kot po svoji blesteči Dota 2 karieri je Sas’ke znan po navduševanju nad japonsko kulturo: najraje ima risanke in pisane figurice iz risank
– je edini TeamPlayer v StarCraftu, ki je več predčasno zapuščenih iger zmagal, kot izgubil na koncu
– znan je po svojem pregovoru, ki pravi: »bolje en drone v jajcu, kot zmaga v žepu«

Timotej »Rivaille« Veras Regent
Rasa: :zerg:
Ekipa: PwS
Rojstni kraj: Steppes of War
Nebesno znamenje: Roach

Rivaille, Timo ali Timogrozni je PwS Heartstone Zerg igralec, ki je morda najbolj znan po svoji agresivni igri in odličnim ZvTjem. Svoj turnirski vzpon je začel v četrti sezoni obskurnega turnirja CAGE FIGHT, kjer je premagal nekaj nerelevantnih igralcev in si prislužil svojih prvih 10 evrov, ki jih je zapravil za sladoled in cigarete. Rivaille je kmalu za tem, še kot igralec slovenske ekipe PRIME, dokazal svojo verziranost v ZvP in na Conn.si Masakru 5 premagal Protossa šibico. V polfinalu ga je raztrgal Zerg igralec Deumos, vendar pa mu je Rivaille vrnil milo za drago na Starcraft2.si OPEN# 6, kjer je najprej premagal Deumosa, nato Killerfiva, na koncu pa se je njegove rušilne moči ustrašil še slovenski profesionalni igralec Starbuck, ki mu je prepustil zmago. Na turnirjih Starcraft2.si OPEN# 7 in 9 je Killerfive obakrat izločil Rivailla in se zapisal v njegovi knjigo nesmrtnih sovražnikov.

Čeprav v tokratnjem turnirju Rivaille ne bo neposredno soočen s Killerfivom, bo lahko svoje maščevanje nad Terran igralci udejanil proti Buzzkillu. Glede na njegovo vztrajnost pri all-inanju v igri z oslabljeno ekonomijo in gorečno tekmovalnostjo, po kateri je znan, dajemo rahlo prednost Rivaillu pred mlačnim in asketskim igralcem Buzzkillom. Vendar pa je ravno umirjenost in premišljenost lahko Buzzkillova prednost – če jo bo le znal izrabiti sebi v prid. Rivaille je divji igralec, ki zelo malo trenira in s svojim poredkim igranjem dosega zelo solidne rezultate. Če ga v zadnjem mesecu niso preveč prevzele brezplačne telefonske igre in zeliščna medicina, je lahko zagoneten nasprotnik vsakemu od igralcev.

Trivia:
– njegov alternativni nickname je plant-lord, vendar Rivaille dobro skriva razloge zanj
– je zelo strasten igralec, ki svoje nasprotnike na LANih pogosto dotolče z rezkimi kriki in grozečim kriljenjem z rokami
– Rivaille je skupaj z Zoxx-om eden najmlajših igralcev na slovenski sceni – po nekaterih podatkih ni še niti študent
– njegov najslabši matchup je po njegovo ZvZ; če bo izgubil proti Buzzkillu, se bo ta podatek najbrž spremenil

Tilen »Pajack« Omejc
Rasa: :zerg:
Ekipa: MiA
Rojstni kraj: temne ljubljanske ulice
Nebesno znamenje: Drone transfer

Pajack velja za enega najboljših slovenskih Zerg igralcev, ki ima za seboj že ogromno turnirskih izkušenj. Na sceno je vstopil kot relativno neznan igralec, saj ni nikoli sodeloval na forumu ali skype chatu, vendar je hitro zaslovel, ko je na Conn.si Masakru 4 brez izgub pometel z vso konkurenco. Šušlja se, da ga je ekipa MiA po uspešnem turnirju ugrabila na poti domov iz Fužin ter ga ima še danes priklenjenega v kleti nekje pri Smledniku, kjer se ohranja pri življenju z zmagovanjem na manjših turnirjih in še nekaterimi drugimi uslugami. Poletje 2013 je bilo Pajackovo, saj je pogosto zmagoval na poletnih Conn.si Masakrih, ali pa je dosegel vsaj Ro4. Pajack se lahko pohvali tudi z zmago na trimesečnem turnirju SGL2 SC2 Druga divizija, ter s (tesno) zmago na PwS Invitational 3, kjer je v finalu s 3:2 dotolkel mladega Protoss igralca DeLuxE-a.

Pajack je zelo resen kandidat za zmago na PwS Invitational IV, vendar pa je le malo znano, če je trenutno v formi, ali pa je podlegel poškodbam nekje v kleti, globoko pod zemljo. Jeseni v letu 2015 smo na Starcraft2.si OPEN# 10 bili priča njegovi zadnji turnirski igri, kjer je na poti proti prvem mestu premagal dva Terran favorita, Killerfiva in Zoxxa. Ali bo tudi tokrat uspešno pariral Zoxxu, ki pridno trenira in joče čez balance, ali pa bo klonil in pristal nekje na turnirskem dnu skupaj z Buzzkillom, Sas’kejem in škoflekom? Samo čas bo pokazal..

Trivia:
– je neozdravljen Heartstone igralec, ki se še vedno trdo bori s svojo odvisnostjo
– Pajack se skoraj nikoli ne pojavi na nobenem socialnem omrežju in nekateri še vedno verjamejo, da je za njegovim nicknameom zgolj alterego upokojenega igralca in profesionalnega casterja OverSiarda
– na PwS Invitational si je Pajack s prvim mestom prislužil 100 evrov, ki jih bojda še danes hrani v žepu kavbojk, saj je priklenjen v kleti.

Grupe:

 

GSL format (dual-tournament format)

Napovedi:

Killerfive VS skoflek
Killerfive, prvak petih slovenskih turnirjev, dosegel GM ligo v zadnji sezoni HotS dodatka, s 60,4% razmerjem zmag proti porazom, imenovan Terran bonjwa. Skoflek, zmagovalec prve sezone nizkoprofilnega tekmovanja CAGE FIGHT, redni zbiratelj bronastih medalj na Conn.si Masakrih, »dosegel« zadnje mesto na tekmovanju Conn.si Arena.
Davnega leta 2013 je skoflek sicer premagal Killerfiva na tekmovanju Conn.Si SC2 HotS Massacre 8, vendar je takrat še igral Protosse, Killerfive pa bojda ni odigral še niti prvih 5 placement matchov. Težka bo, predlagam ne stavite več kot 10 centov na škoflekovo zmago. Predlagana kvota: 150,3 na škofleka.

Pajack VS Zoxx
Pajack ima za seboj skoraj 20 tekmovanj, v katerih je dosegel vsaj Ro4, med temi pa kar 7 zlatih medalj. Zmagal je PwS Invitational III in dosegel tretje mesto na PwS Invitational II. Zoxx (še) ni pretirano znan igralec, saj ima za seboj le 3 turnirje, vendar pa sta 2 od teh v dodatku LotV, medtem ko se Pajack v trenutni verziji StarCrafta še ni dokazal. Boj bo po naših ocenah zelo izenačen.
Če upoštevamo, da je Pajack član ekipe MiA, ki po nekaterih virih strmo drsi v propad na StarCraft fronti (-2 točki) in da je Zoxx bil nekoč član obskurne slovenske ekipe PRIME (-1 točka) dajemo rahlo prednost Zoxxu in priporočamo, da stavite na njegovo zmago vse, kar imate v žepu.

VonComet VS Sas’ke
Ehehehehe :D  (zresni se, Op. Ur.). VonComet se je v svoji StarCraft karieri udeležil več kot 25 slovenskih turnirjev, kjer nikoli ni končal nižje kot v Ro4 (pa še to redko). Redno igra LotV, zmagal je PwS Invitational II ter zadnja 2 turnirja SC2.si OPEN#  11 in 12, v letu 2016 pa je imel kar 81,8% razmerje zmag na turnirjih. Sas’ke si med svoje dosežke šteje zmago na Dota 2 turnirju Battle for Čevap Pride, 0:4 rezultat na PwS Invitational III ter doseg Master lige v LotV.
Čeprav je Sas’ke letos končno dosegel Master ligo, po kateri je prenehal z igranjem ladderja, se bojimo, da zmage proti VonCometu še nima v žepu. Moral se bo izredno potruditi na turnirju, morda celo vstaviti tipko R nazaj v tipkovnico, da bo lahko pariral VonCometu. Priporočamo kokice ob ogledu tekme, ter limonado, da boste lahko odplaknili sol z grla.

Rivaille VS Buzzkill
Rivaille se lahko pohvali z igranjem SC2 kampanje, Heartstona ter telefonskih iger za kratkočasenje, medtem ko so Buzzkillova močna točka trenutno odsotnost na skype chatu, kar skoraj nedvomno pomeni trd trening za prihajajoči PwS Invitational. Oba igralca sta imela v svoji najboljši sezoni 44% razmerje zmag, svoj zadnji vtis na slovenski StarCraft sceni pa sta pustila davnega leta 2013 in 2014, zato bo ta boj imel tudi zgodovinski status.
Glede na to, da je Rivaille vendarle igral malo več kampanje v letu 2016 in ker igra Zerg raso, dajemo rahlo prednost PwS članu. Priporočamo, da stavite z občutkom in ne hlastate za denarjem, saj bo napeto. Tekmo bosta spremljala Greenpeace in P.E.T.A., zato prosimo, da se po porazu Buzzkilla gledalci umaknete s prizorišča, da mu lahko strokovno osebje nudi prvo pomoč in tako ohrani to arhaično vrsto pred izumrtjem.

GL HF, se vidimo v soboto, 23. 4. 2016!

TLDR:
23. 4. 2016, 13:00
STREAM

Vsebina je bila povzeta iz strani STARCRAFT.SI – INDIGO

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime