John Romero se vrača!

John Romero je eno najbolj znanih imen iz igričarske industrije.

Možakar je bil v mladih letih eden od ustanovnih članov razvojne ekipe id Software, studio, ki je bil zaslužen za legendarne streljanke Doom ter Quake. John je tudi skoval izraz za večigralski spopad, “Deathmatch”.

Romero je rad živel življenje superzvezdnika zato so se v ekipi id-ja kmalu zanetili prepiri in John je zapustil studio ter osnoval povsem svojega z imenom Ion Storm.

Tam je močno oglaševal svoj naslednji projekt z imenom Daikatana. Marketing je bil prepoznaven po frazi: “John Romero’s About To Make You His Bitch….Suck it down”.

Žal je Daikatana ob izidu pogorela na celi črti, saj so jo kritiki neusmiljeno raztrgali na kosce.

John Romero se je potem za nekaj časa umaknil a je bil še vedno dejaven v igričarski industriji vendar brez vidnih uspehov.

A sedaj se očitno vrača v velikem slogu saj se je ponovno združil s še enim ustanovim članom id-ja, Adrian Carmackom.

Skupaj naj bi ustvarila novo prvoosebno streljanko. O tej bomo kmalu izvedeli več 25. aprila 2016.

Do tedaj pa si lahko ogledamo tale vzdušni napovednik, ki močno spominja na en film, katerega smo sedaj verjetno že vsi pogledali.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!