Counter Strike: Global Offensive NOVOSTI!

V zadnji posodobitvi smo dobili kar nekaj zanimivih novosti.

Če zaenkrat ignoriramo majhne popravke grafičnih hroščev in podobnih malekostnih izboljšav in se osredotočimo na zanimive stvari opazimo:

  • Poklon neverjetnemu “Coldzeri” v obliki grafita pri kombiju na mapi “Mirage”.NL319GE
  • Mapo “Nuke” so prestavili v “Active Duty map group“, to pa pomeni, da bo prisotna na vseh turnirjih.
  • Mapo “Inferno” so prestavili v “Reserves map group“.

 

IN TUDI…

  • Valve je v igro vpeljal tudi eksperiment imenovan “Prime Account Matchmaking”. S tem skušajo zmanjšati nepoštenost v generiranju spopadov, saj računajo na to, da goljufi in “smrkci” ne bodo uporabljali oznake “primarni račun”. Deluje podobno kot sistem “trade hold”. Če ste z vašim računom že povezani na vaš telefon, lahko s preprostim klikom v glavnem meniju igre označite tisti račun kot primaren. V naslednjih igrah naj bi vas Valve povezal le s tistimi ki igrajo na primarnih računih (ko bo teh dovolj).20160422121529_1

Bo to le nadležno čakanje na “primerne igralce in bodo goljufi vseeno našli pot do vas, ali pa bo to uspeh, bomo še videli.

Vaša reakcija na članek?

Simon D.
Urednik strani in amaterski razvijalec iger, le redek naslov uspe uiti njegovemu sokoljemu očesu, vsaj dokler ne zaudarja že od daleč. Pa tudi takrat je le redkokatera stvar bolj zabavna od polnega kritiziranja precenjenega govna.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!