Nov del Five Nights At Freddy’s!

Vsi, ki ste spremljali v naslovu omenjeno serijo iger veste, da je ustvarjalec Scott Cawthon zatrdil, da Pet noči pri Fredy-ju 5 ne bomo videli.

Ni se zlagal. Dobili pa bomo “spin-off” oz odvrtek, Five Nights At Freddy’s: Sister Location.

Za tiste,ki najbolj priljubljenih izdelkov Scotta ne poznate, gre za serijo štirih “horror iger, ki so se začele s prvo (logično) v kateri smo nastopali kot nočni čuvaj picerije “Freddy Fazbear’s Pizza”. Restavracija je narejena tako, da privablja mlajšo populacijo saj imajo za zabavo umišljene robotke, ki pojejo in plešejo. Problem nastane, ko ponoči ti stroji oživijo in te poskušajo ubit.fanf25

Zgodba je skozi štiri naslove zelo vsebinsko prepletena, saj kasneje ugotovimo, da se v ozadju dogaja veliko temačnih stvari, prav tako pa veliko skačemo po časovni osi naprej in nazaj.

Igra je narejena na sistem “point and click“, kar pomeni da naša oseba v igri samo sedi na mestu, mi pa s  miško klikamo na vrata in luči, da bi se ubranili pred Fredy-jem in prijatelji.

Scott ima zanimiv način napovedovanja svojih iger. Na svoji uradni strani (scottgames.com) objavlja dražilne slike, ki nam ne prikažejo kaj dosti. Ravno toliko, da še cel dan razmišljamo kaj nas čaka. Že pred nekaj časa je novo igro napovedal s sliko na kateri so bile bele črtice na črnem ozadju. Do sedaj, ko smo dobili nekaj konkretnega, je samo dodajal črke.fnaf1fnaf2

Datum izida, kdaj na časovni osi se bo dogajala, kdo bomo, kdo nas bo strašil?

Zaenkrat smo nevedni, in takšne… nas ima Scott najraje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime