Na Cyberpunk 2077 bomo še dolgo čakali

Razvijalec CD Projekt RED, najbolj znan po svoji seriji iger The Witcher, je pred kratkim podal nekaj novih detajlov o svoji novi igri.

Na sejmu PAX East je razvijalec novinarjem zaupal, kje točno se nahajajo v razvojnem ciklu.

“Če smo odkriti, da , zelo težko se je posloviti od Geralta. Ampak resnica je, da so vsi tako neverjetno zainteresirani za naš naslednji projekt, Cyberpunk 2077. Obstaja razlika glede na to, kako igre dosežejo publiko. Pri Witcherju je obstajala skupina ljudi, ki so vedeli zanj in so to podali ostalim. Bil je počasen proces. Pri Cyberpunk 2077 smo prikazali samo kratki napovednik in vsi so ponoreli,” je povedal Jose Teixeira.

Razvijalec je bil zaenkrat zaposlen z zadnjim dodatkom za The Witcher 3 imenovan Blood & Wine.

Sedaj pa, preden začne resno delo na igri Cyberpunk 2077, namerava prenoviti razvojna orodja. Igra je bila zaenkrat v predprodukciji, resno delo na igri pa naj bi se pričelo pred kratkim.

Po eni strani je lepo videti, da razvijalec igro podpira še tako dolgo po izidu z novo kvalitetno vsebino. A vseeno smo malček razočarani, da Cyberpunk 2077 ni prišel v razvoju malce dlje kot samo do ideje na papirju. Navsezadnje je bil tisti dražilnik prikazan pred več kot tremi leti. Zaenkrat naj bi igra izšla v naslednjih štirih letih za PC, Xbox One ter PlayStation 4.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime