Ubisoft naznanil Legends of Anteria

Legends of Anteria je strateška igra postavljena v magično kraljestvo, zasužnjeno s krvoločno hordo sovražnih frakcij. Sprostite moči petih herojev, premagajte sovražnike, pridobite kraljestvo nazaj in pojdite domov. Igro lahko pričakujemo v digitalni obliki za PC.

Potopite se v velik čarobni svet poln neustrašljivih pošasti, smrtonosnih šefov in nepredvidljivega okolja, ki vas izziva, da spremenite svoje borilne veščine. Upravljajte pet herojev, ki imajo vsak svoj element: voda, ogenj, narava, strela in kovina. Ampak, če hočete zmagati, bo potrebno uporabiti kaj več kot samo silo, potrebna bo pametno strategija.

Ključne funkcije:

Potopite se v hiter boj: Sovražniki se vam bodo zdeli nerazumni, ampak to še ne pomeni, da so neumni. Premagovanje teh zveri vam bo pripomoglo nove strategije in prave kombinacije treh herojev od petih. Izberite pametno in združite prave moči elementov.

Osvojite bleščeč svet: Od izsušenih puščav do skrivnostnih gozdov, od zaledenelih snežnih polj do tropskih džungel odkrijte svet Anteria. Izberite koga, kdaj in kako boste napadli na tako imenovani “Progression Map” mapi napredovanja. Zapomnite si, da vsako vaše dejanje vpliva na celoten svet.

Dokažite se v bitkah šefov: Veliki in hudobni šefi iz Legends of Anteria vas bodo hoteli pojesti zato boste potrebovali dobro strategijo in zelo dobre reflekse, da jih boste lahko premagali. Spremenite svoje taktike in pazite se šefovih pasti.

Ustvarite najboljše bojevnike: Po vsaki nalogi se vrnite v svoje oporišče. Gradite svoje mesto, kupite napoje, oklepe, orožja in vse ostale potrebščine da naredite svojega heroja močnejšega.

Legends of Anteria izide 30. avgusta, spodaj pa si lahko ogledate prvi napovednik:

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime