NCSoft naznanil Master X Master

Master X Master, na kratko MXM, je brezplačna akcijska MOBA/Dungeon Crawler igra, ki združuje neposredno kontrolo nad herojem in revolucionarni tako imenovan »tag system«  oz. označevalni sistem, ki omogoča preklop med vašima dvema mojstroma kadarkoli v boju.

MXM bo imel ob izidu 30 mojstrov, bojevanje pa bo temeljilo na spretnosti igralca, svojega mojstra bomo lahko prilagajali in stopnjevali ter igrali PVP in PVE vsebine.

Označevalni sistem: revolucionarna novost, ki bo omogočala, da izberete dva mojstra pred tekmo in jih izmenjujete med bitko. Vsak mojster ima drugačne spretnosti, katere uporabi da se izogiba in napada nasprotnike.

Osvojite vaše možnosti in kombinacije: na začetku bo na izbiro 30 mojstrov, vsak bo imel drugačne spretnosti. Prilagodite svojo ekipo tako, da boste najbolj učinkoviti. Izberite mojstra, ki lepo prekrivata eden drugega, poiščite sovražnikove slabosti in to izkoristite sebi v prid. Pazite se, ker mojstri si ne delijo življenjskih točk med seboj in če eden od mojstrov umre boste ostali brez njega.

Trenutni mojstri:

Taejin je borec, ki stoji proti vsem pričakovanjem, uravnoteženo ima moč in obrambo. Njegove spretnosti temeljijo na njegovi vojaški usposobljenosti, vključno s puškami in granatami.

Sizuka je mrzla in smrtonosna, manjka ji življenjskih točk, ampak ima veliko več napadalne moči. Z njenimi dvojnimi rezili in nevidnostjo zmelje vse pred njo saj je prava morilka.

Cagnazzo je močan gladiator, ki lahko naredi veliko škode in lahko tudi veliko preživi. Uporablja kombinacijo »Karith’s Fist«  in »Hook« s katerimi premaga svoje nasprotnike.

Demenos je bitje čiste energije. Njegove spretnosti mu omogočajo čaranje strel, ima puško s katero dela škodo, lahko upočasnjuje sovražnike in podpira svoje zaveznike.

Tukaj si lahko ogledate predstavitveni video igre Master X Master:

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime