EverQuest praznuje 17. obletnico

Začelo se je praznovanje v igri EverQuest. Od 27. aprila lahko vsi igralci doživljajo nepozabno preteklost, ki jo včasih ponujal EverQuest. Sodelujte v raznih dogodkih in se družite s starimi prijatelji. Tako imenovani “NPC-ji” imajo kot vedno različne naloge, ampak te so po 17. letih drugačne in vsak NPC ponuja naloge, ki se vežejo na določeno leto, odkar obstaja EverQuest. Praznovanje bo trajalo vse do 8. junija. Pohitite, čaka vas nepozabno doživetje v nepozabni MMORPG igri.

EverQuest je brezplačen fantazijski MMORPG, ki je nastal leta 1999 za PC in OS X. Vsebuje zelo veliko dodatkov med katerimi so plačljivi in tudi brezplačni.  Po legendarni MMORPG igri Ultima Online je bil EverQuest druga igra, ki je potrebovala stalno internetno povezavo. Ampak druženje s prijatelji v virtualnem svetu še ni bilo bolj popolno.

V času veselega praznovanja bodo v samo igro dodali tudi pravljično bitje. A ta vsebina bo postala dosegljiva samo na tako imenovanih “progression servers” oz. strežnikih napredovanja.

Če si želite praznovanja v nepozabni igri EverQuest kliknite tukaj in igrajte popolnoma brezplačno. Za več informacij o praznovanju pa kliknite tukaj.

Oglejte si video, spomnite se kako je bilo in izkusite vse to še enkrat.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime