Izšla je igra Fated: The Silent Oath

Frima Studios so neodvisni razvijalci, ki se nahajajo v Kanadi.

Izdali so prvo igro z možnostjo virtualne realnosti. Trenutno je igra na voljo za Oculus Rift in HTC Vive, nameravajo pa jo prilagoditi tudi za PlayStation VR, ko bo ta izšel. Narejena je v Unreal Engine 4 in vsebuje prelepo grafiko, ki vas bo popeljala skozi mističen svet.

Fated: The Silent Oath je prvoosebna pustolovska igra, kjer lahko izkusite mistično dobo Vikingov v virtualni realnosti. Igro začnete kot moški, ki mora poskrbeti za svojo družino pred uničenjem sveta. Velik poudarek je na zgodbi in z virtualno resničnostjo hoče razvijalec prodreti v igralčeve občutke, pa naj bodo to žalost, veselje, ali jeza.

Pohitite in si pridobite svojo kopijo igre na platformi Steam ali Oculus za 19,99€

 Tukaj si lahko ogledate tudi napovednik igre Fated: The Silent Oath, ki je izšla 28. 4. 2016.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Na splet ušel nov Assassin’s Creed Valhalla posnetek, ki prikaže šefovsko bitko

Nekaj dni nazaj smo poročali o prvem pravem igralnem posnetku za prihajajoči Assassin's Creed Valhalla. Nek pogumnež je na splet brez dovoljenja...

Ubisoft za en teden podarja dostop do vseh svojih iger

Francoski založnik Ubisoft nam bo čez nekaj dni pokazal, na čem vse je delal zadnje leto in glede na to, da je...

Prvi Ultra skupek zmajevskih skinov v igri Valorant vas bo stal okoli 100 €

Valorant je zabavna večigralska igra, a razvijalec Riot je ni izdal samo zaradi tega, ker se je počutil darežljivega, ampak zato, da...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!