Prihaja AetherLight: Chronicles of Resistance

Scarlet City Studios je pripravil novo Steampunk ARPG igro Aetherlight: Chronicles of Resistance.

Aetherlight: Chronicles of Resistance je igra, ki se dogaja v razburljivem steampunk svetu imenovanim Aethasia, ki je obogaten z nalogami, ugankami, obdelovanjem in še mnogo več. V sami igri se bo igralec s skrivnostnim Scarlet Man-om pridružil uporu proti zlobnemu tiranu in tako se bo odvila neverjetna pustolovščina.

 

Sama igra bo vsebovala izdelovanje novih orožji in ostale opreme, bojevanje proti zlobnim silam tirana, reševanje sveta, raziskovanje sveta in večigralski način, kjer se boste skupaj s prijatelji borili proti krutemu vladarju in njegovim zlobnim silam.

Aetherlight: Chronicles of Resistance bomo lahko igrali že 5. maja 2016 na Windows in Macintosh računalnikih, igra pa bo izšla tudi na Apple Store in Google play.
Kupite jo lahko tukaj že za 19,99$.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!