Valve naznanil natečaj za skine

Ste se želeli kdaj preizkusiti v oblikovanju “skin-ov” oz kožic za Counter Strike: Global Offensive? Tu je sedaj vaša priložnost.

Valve je pred kratkim naznanil natečaj za “weapon skine”. Izberete si lahko enega  izmed določenih orožji (covert AK-47, classified M4A4, restricted AWP, mil-spec DEagle, PP-Bizon, MP9) in zanj naredite “kožico” s temo na znanstveno fantastiko iz sedemdesetih in osemdesetih.awp tron

Natečaj se je začel 2. maja in traja štiri tedne in sicer do 29.5.2016. Zmagovalca bo Valve objavil en teden za tem, najboljši stvaritvi pa se bosta znašli v naslednjem “case-u”, ki ga bo izdal Valve.

Pošljete jim lahko toliko skic kolikor jih morete le da so te v zadanem časovnem okvirju. Vsa vaša dela morajo biti popolnoma avtorska. Lahko vzamete navdih iz filmov, stripov  oz iz kjerkoli, ne smete pa uporabiti materiala, ki je avtorsko zaščiten. Ustvariti morate povsem nove kreacije in ne tiste, ki so že na “workshop-u” četudi so  ilustracije vaše.aug alien

Vse izdelke bodo ocenjevali pri Valvu, ta pa bo izbral top 8 zmagovalcev. Izbirali bodo na podlagi originalnosti, primernosti za “rarity tier” in temo, vsi izbranci  pa bodo dobili Valve “Swag bag”. Kot sem že prej omenili, najboljša 2 bosta vključena v naslednjem “case-u” in kot običajno prejela delež zaslužka.

Vsa navodila pogoje in podrobnosti na splošno si lahko preberete na sledeči povezavi.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime