Chronicles of Elyria – Kickstarter se je začel

Soulbound Studios je zagnal Kickstarter za svojo zelo ambiciozno igro Chronicles of Elyria.

Sami so že vložili 500 tisoč dolarjev, preko Kickstarter spletne strani pa hočejo pridobiti še 900 tisoč dolarjev. Upanje je zelo veliko, da bo tako ambiciozen projekt postal realnost.

Chronicles of Elyria je dinamičen in realističen MMORPG, kjer se bo vaš karakter staral in na koncu tudi umrl. Vse to se bo dogajalo v popolnoma uničljivem svetu. Igralci bodo na začetku naredili dušo katero bo dobil vaš prvi karakter in kasneje njegova družina.

Lastnosti:

Chronicles of Elyria ne bo vsebovala razredov, ponovljivih nalog in če vam ni do tega da bi nekoč postali kralj, imate na voljo celoten  tako imenovan “skill-based system” spretnostni sistem, ki vam bo omogočal neskončne kombinacije.

Staranje, smrt in duše: Čaka vas 10-letna zgodba, da izkusite svoj karakter v več življenjih. Z vsakim življenjem si razvite svoj karakter in naredite pečat v kronike. Ko bo karakter umrl bo njega duša reinkarnirana v močnejšo in  posledično bodo drugi karakterji še boljši.

MMORPG in preživetje: Omejene zaloge, lakota, žeja, utopitve, utrujenost in nevarne pokrajine. Vse to vas bo čakalo v Chronicles of Elyria. Seveda, če boste vse to tvegali boste lahko postali najbolj bogati pustolovci.

Družina, ozemlje in hiše: Bodite del družine, dedujte naslove, bogastvo in karakteristike svojih staršev in prednikov. Uporabite svojo zemljo za gojenje pridelka ali pa najemite zemljišče in naredite celotna mesta z drugimi igralci.

Pogodbe: Pogodbe bodo omogočale, da boste razvili edinstveno vsebino. Pogodbe se bodo podpisovale med igralci in naredile zavezujoče sporazume, tako da boste lahko varno poslovali. Ustvarili boste lahko podjetje in zaposlovali druge igralce, možnosti bo neskončno.

Če ste v dilemi ali bi podprli projekt obiščite uradno stran in oglejte si video spodaj:

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime