Napovedan Battlefield 1

Že včeraj smo ugibali o najnovejšem delu serije Battlefield, sedaj pa smo dobili dokončno potrditev.

Najnovejši del serije bo nosil ime Battlefield 1.

Igra se vrača kar daleč nazaj v preteklost in sicer v obdobje prve svetovne vojne. Zato bo to postal eden redkih naslovov, ki bo prikazal dogodke iz tega obdobja človeške zgodovine.

Battlefield 1 bo seveda vseboval močan večigralski del, kjer se bo naenkrat lahko spopadlo do 64 igralcev. Bitke se bodo dogajale tako na tleh, kot tudi v zraku, vrača pa se tudi kostumizacija orožij ter  “destruction” sistem, kjer bo ob nori fiziki moč uničiti praktično vsako stavbo.

Orožja se bodo delila na standarde pištole ter strojnice a poigrali se bomo tudi z metalci plamenov, tanki, živčnim plinom, prvič v seriji pa bo moč skočiti na konja in z njim odpeketati v boj.

Igra bo vsebovala tudi enoigralsko kampanjo, ki naj bi bila največja do sedaj. Igrali jo bomo skozi oči različnih oseb a razvijalec DICE ni želel povedati, ali bodo ti osebki na strani Antantnih ali Centralnih sil. Mogoče pa bomo izkusili obe strani, kdo ve.

Napovednik vsekakor obljublja spektakularno grafiko in res bo zanimivo videti, kakšen izdelek bo na koncu dostavil EA.

Razvijalec je tudi obljubil odprto beto, ki bo na voljo samo članom (brezplačnega) programa “EA Insider”. Datum bete zaenkrat še ni znan.

Battlefield izide 21. oktobra 2016 in sicer za PC, PlayStation 4 ter Xbox One.

 

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime