League of Legends MMORPG

Odkrili smo, da nekdo dela na League of Legends MMO.

Neznanci so odprli Kickstarter projekt s katerim hočejo pridobiti 5 milijonov dolarjev in s tem začeti razvijati League of Legends MMO. Trenutno so dosegli 790$ in imajo na voljo še 55 dni. Problem je seveda, ker je League of Legends v veliki lasti kitajskega podjetja Tencent, ki razvijalcem ni dal zelene luči za ustvarjanje projekta.

Seveda ni cilj neznancev ukrasti Riot Games sredstva, ampak privabiti njihovo pozornost in začeti delati skupaj na League of Legends MMO. Projekt je skoraj zagotovo obsojen na propad in je še en dokaz, da Kickstarter omogoča zbiranje donacij ljudem, ki se jim ne sanja kaj pomeni beseda “licenčnost”.

League of Legends MMO naj bi vseboval isti motor kot originalna igra in podoben bo način igranja. Pri MMORPG stilu igre pa ne gre brez nalog, prilagajanja karakterja, uporabe urokov, raid-ov, nabiranja stopenj, PvE-ja in PvP-ja.

League of Legends, zelo poznan tudi kot LoL, je brezplačna MOBA igra, ki je bila razvita leta 2009 s strani Riot Games za operacijski sistem Windows in OSX. V tem žanru je poleg DOTE 2 najbolj popularna igra vseh časov, igrajo pa jo tako profesionalci kot tudi ljudje, ki do sedaj sploh še niso igrali video iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime