Tukaj je napovednik za film Assassin’s Creed

Dolgo pričakovani napovednik za igro Assassin’s Creed je tu.Revolucionarna tehnologija je odklenila genetske spomine moškemu z imenom Callum Lynch, katerega igra znan igralec Michael Fassbender. Callum začne doživljati dogodivščine njegovega prednika Aguilar-a. Zelo hitro odkrije, da je potomec skrivnostne tajne družbe imenovane “The Assassins” – morilci, ki imajo zelo dobro znanje in spretnosti ter se borijo proti organizaciji templjarjev v današnjem svetu.

Režiser filma je Justin Kurzel. Posnel je že filme kot so SnowTown, Macbeth in The Turning.

Film bo izšel 21. decembra 2016.

Assassin’s Creed je pustolovska akcijska igra. Vsaka Assassin’s Creed igra je postavljena v drugačno okolje in drugačen čas, prvi del pa je nastal leta 2007.  Od takrat je založnik Ubisoft splavil že celo vrsto nadaljevanj za vse možne platforme kot so PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, iOS, Nintendo DS, Android in WiiU.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!