Wildstar: Mike Donatelli in Chris Behrens zapuščata Carbine Studios

Carbine Studios je izgubil še dva člana, zapustila sta ga Mike Donatelli in Chris Behrens.S prihodom brezplačne opcije je pozabljeni Wildstar pridobil kar nekaj novih uporabnikov, a spet ga je dočakala črna doba. NCSOFT je objavil finančno poročilo vseh njihovih iger iz prvega četrtletja 2016 in Wildstar-ju ne kaže prav dobro.

Ncsoft finančno stanje iz prvega četrtletja 2016
Ncsoft finančno stanje iz prvega četrtletja 2016

Razvijalci so pred kratkim naznanili tudi svojo novo valuto v igri imenovano “Protobucks” To pomeni, da bomo lahko vse NCoin-e, ki smo jih kupili pri NCsoft-u, zamenjali s Protobucks-i. To nam lahko še dodatno potrdi, da ostaja samo še vprašanje časa, kdaj bo Carbine Studios odletel izven NCsoft-a.

Za piko na i sta še Mike Donatelli in Chris Behrens zapustila svojo ekipo. Donatelli je na Twitter-ju zapisal, da zapušča ekipo zaradi zdravstvenih razlogov, za Behrens-a se pa ne ve zakaj je odšel.

Wildstar je brezplačen akcijski MMORPG. Na začetku imate na izbiro dve frakciji Dominion in Exiles, ko pa se odločite med njima izberete še raso in bojevalni razred ter se podate na legendaren planet Nexus.

Tukaj si lahko ogledate Wildstar v akciji, mogoče vas prepriča in se podate še danes na Nexus po svojo dozo pustolovščin.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime