Steam: špekulacija za poletno razprodajo

Steam nas bo tudi to poletje obdaril s poceni igrami.Steam razprodaja se bo začela 23. junija in bo trajala vse do 4. julija. Vsaj tako pravi zajem zaslona, ki ga dobite na spletni strani Reddit. Uporabnik, ki je objavil zajem zaslona, je že za jesensko razprodajo zadel točen datum.

Steam poletna razprodaja

Prejšnje leto je poletna razprodaja bila nekoliko prej kot bo letos. Valve je poskrbel, da je bila nekaj posebnega, saj smo lahko igrali mini igro kar direktno v platformi Steam in s tem smo si pridobili tako imenovane “traiding cards” oz karte trgovanja, ki smo jih potem uporabili za odklepanje novih popustov. Mogoče bo letos kaj podobnega ali pa še boljšega. Valve vedno preseneča.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!