The Division – prispela je nova posodobitev

Ubisoft naznanil novo posodobitev za igro The Division.Nov del igre imenovan Update 1.2: Conflict bodo lahko agenti preizkusili 24. maja. Posodobitev bo vsebovala nov kose najboljše opreme, štiri nova orožja, nove tarče, nove tako imenovane “Hijack Extractions”, dogodke v temni coni in nov tako imenovan “Incursion” Clear Sky.

V Clear Sky-u je frakcija Rikers zasegla eno od protiletalskih območji, ki so jih zapustili LMB. Rikers-i sedaj kontrolirajo celoten Manhattan-ov zračni prostor in prevzemajo naše zaloge. Naloga agentov je, da zavzamejo območje nazaj.

Ubisoft je naznanil, da bo 19. maja potekal prenos v živo, pokazali bodo še več stvari v zvezi z novo posodobitvijo.

The Division je tretje osebna strelska  igra postavljena v apokaliptičen New York. Razvita je bila za PC, PlayStation 4 in Xbox One.

Tukaj si lahko ogledate napovednik za novo posodobitev.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!