Film Warcraft: Začetek bo v Sloveniji nekaj posebnega

Če vsaj malček spremljate igričarsko industrijo in če niste zadnjih 20 let preživeli pod kamnom, ste zagotovo že slišali za Warcraft.

Ta igričarski fenomen je svojo zgodbo začel kot strategija, ki je v tretjem delu doživela vrhunec. Ampak tisti pravi “bum” je napočil z izdajo huronsko popularne MMO igre World of Warcraft, ki celo po več kot desetletju še vedno vlada na MMO prestolu.

Sedaj pa se končno bliža tudi močno pričakovan film imenovan preprosto Warcraft: Začetek. Kot lahko sklepamo iz naslova, nas bo ta popeljal na začetek Warcraft zgodbe, ko se prvič udarijo ljudje in orki. Na eni strani bo stal poglavar rokov Durotan, na drugi Anduin Lothar. Kdo bo zmagal in zavladal vojno razpustošenemu Azerothu?

Warcraft je tudi v Sloveniji sila čislano ime in zato se tudi spodobi, da se premiera filma zabeleži udarno in zapomnljivo.

Tako se je že s 13. majem pričela predprodaja vstopnic v kinematografih Cineplexx, Kolosej Ljubljana, Kolosej Maribor in Kino Bežigrad. Predprodaja bo potekala vse do 25. maja, v tem času pa lahko kupci prevzamejo kodo za enomesečno brezplačno igranje v trgovinah Comshop. Od 26. maja dalje pa bo moč letake s kodo prevzeti tudi na blagajni od enega prej naštetih kinematografov. Za prevzem kode mora kupec tako v Comshopu kot v kinematografu pokazati kupljeno vstopnico. Treba je opomniti, da koda omogoča igranje na samo novem vzpostavljenem računu in ne omogoča podaljševanje  naročnine.

A dobrot tu ni konec. Igričarji smo običajno precej neučakani zato bo za najbolj zagrizene organizirana posebna igričarska premiera, ki bo napočila 25. maja  v Kinu Bežigrad. Obiskovalci tega dogodka bodo poleg zgodnjega gledanja deležni še posebnega darilca v obliki brezplačnega beta ključa za igranje zadnjega dodatka za World of Warcraft, ki je imenovan Legion.

Zato le brž po svoj izvod karte in upamo, da se vidimo že na predpremieri, kjer bo zagotovo polno predstavnikov tako Alianse kot Horde. Komu od teh pripadate pa že zagotovo veste.

Za več informacij obiščite uradno stran Kina Bežigrad.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!