Linkrealms – prihaja zgodnji dostop

Vsi, ki ste igrali legendaren MMORPG Ultima Online, posluh! Linkrealms zna biti kot naročen za vas.

Razvijalec Mythyn Interactive bo danes na Steamu omogočil nakup zgodnjega dostopa za svojo MMORPG igro imenovano Linkrealms. Linkrealms je klasična igra, kjer je najbolj pomembna skupnost, odločitve igralcev in ugled je pridobljen v boju ne na lestvicah, kot pri novodobnih igrah.

Ključne lastnosti:

Gospodarstvo, ki ga upravljajo igralci: Zbirajte vire s tem, da obdelujete svoja polja, rudarite in lovite živali. Vse to prodajte drugim igralcem in si pridobite nove uporabne predmete.

Brez-razredno igranje: Ne glede na raso vašega karakterja, boste pridobili vse znanje, ki ste ga kdaj uporabljali, okrepili pa boste tudi svoje sposobnosti z zbiranjem najboljše opreme. Ko bo vaš karakter postal močnejši, boste dobili nove, še močnejše sposobnosti.

Lastništvo zemlje: Linkrealms je igra, kjer bo možno posedovanje prav svojega dela mape. Pridobite svoj delež in ga uporabite za izgradnjo svojega kraljestva.

Odprte temnice in pametna bitja: Svet v katerem boste preživeli večino časa je poln dogodkov in temnic v katere ima vstop vsakdo. Najbolj pametna bitja bodo ob svoji nemoči proti igralcu v boju poiskale pomoč od drugih. Pazite se, to niso klasične temnice, ki ste jih navajeni.

Poskrbljeno za vse: Nekateri igralci ljubijo odprt PVP, drugi pa ne. Razvijalci so poskrbeli, da bo več različnih strežnikov in ti strežniki se bodo delili na PvP ter  PvE.

Danes, 19. maja bo prišla igra Linkrealms v zgodnji dostop na platformi Steam in sicer za PC. Če pa hočete jo lahko že igrate, tako da kupite ustanoviteljski paket že za 9,95$

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime