Riders of Icarus: Zaprta beta je tu

Založnik Nexon je naznanili zadnjo zaprto beto za njihovo obetavno igro Riders of Icarus.Zaprta beta se bo začela 2. junija in bo potekala vse do 7. junija. Če si želite letenja po zraku in akcijskih bojev pohitite, saj bodo prijave kmalu potekle. Vsi igralci iz Evrope se bodo morali prijaviti na ameriške strežnike, če bodo hoteli igrati Riders of Icarus.

Nexon je pripravil presenečenje za vse zagrete privržence. Vsi, ki bodo končali začetni tako imenovan “Salant’s Stronghold Tutorial” oz. navodila med zaprto beto, si bodo odklenili dve ogrinjali, kot jih vidite na spodnji sliki.

Ogrinjalo pridobljeno v zaprti beti

Riders of Icarus je akcijski MMORPG, kjer bomo veliko časa  preživeli v zraku in doživljali spektakularne boje, odkrivali skrivnosten svet ter se borili proti starodavnim zlobnim silam.

Pohitite in si zagotovite svoje tako imenovane ustanoviteljske pakete že za 24,99 € na uradni spletni strani.

 

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!