Blizzard naznanil “ranked” sistem v igri Overwatch

Za vse privržence zelo popularne igre Overwatch; Blizzard je naznanil “ranked sistem” oz. sistem za razvrščanje igralcev.Seveda Blizzard-u podobno, točnega datuma še nismo izvedeli, povedali so, da bo prišla posodobitev nekje na koncu junija. Odpraviti morajo še kar nekaj testiranj, da bo sistem čim bolj optimiziran in pravičen do vseh.

Jeff Kaplan je povedal, da imajo probleme s tako imenovanimi “casual players” priložnostmi igralci, katere sistem ujema z boljšimi igralci in prav zaradi tega še nimamo sistema za razvrščanje.

Overwatch je akcijska igra polna energije in hitrih gibov zelo popularnega razvijalca Blizzard. Izšla je včeraj za PC, PS4 in Xbox One. Kupite jo lahko tudi pri nas za 52,99 €.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime