ELEX: Spletna stran sedaj na voljo

Legendarni razvijalci Piranha Bytes so končno postavili spletno stran za pričakovano RPG igro Elex.Povedali so kratko izjavo: “Veseli smo, da lahko končno pokažemo vsem najbolj zagretim oboževalcem našo novo spletno stran, ki je sedaj na voljo.”

Spletna stran vsebuje, vse kar so nam do sedaj pokazali, saj je igra še vedno v izdelavi, tam pa bomo lahko spremljali tudi najnovejše novice glede igre Elex.

Se spomnite Gothic ali Risen franšiz? Ali ste uživali ob igranju? Če ste, potem bo Elex kot naročen za vas. Dogajanje same igre bo postavljeno na planet Magalan, kateri je bil pred časom meteorita zelo vesel planet, poln ljudi in hrepenenja po svetli prihodnosti. Tisti, ki so preživeli meteor se sedaj borijo za preživetje. V centru planeta je postavljena snov, ki ji lahko rečemo “Elex”. To je zelo dragocen vir, ki ga je prinesel meteor in s to snovjo lahko poganjamo robote, uporabljamo magijo in celo ponovno oblikujemo življenje v nove drugačne oblike. V igri ne bo manjkalo raziskovanja, zanimivih in zapletenih pogovorov ter navdušujoče zgodbe, katera vas bo popeljala skozi igro.

Elex še nima točnega datuma izida, lahko pa ga pričakujemo leta 2017 za PC, PS4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime