Oznanjen AMD Radeon RX480

Medtem, ko si igričarska skupnost hrepeneče ogleduje najnovejšo grafično kartico podjetja Nvidia in sicer GTX1080, je AMD napovedal svoje novo grafično vezje.Tako je AMD-jev podpredsednik Raja Koduri uradno napovedal grafično kartico AMD Radeon RX480.

amd radeon rx480

Glavna prednost te grafike je predvsem njena dostopnost tudi za tiste, ki nimajo tako globokih žepov. AMD Radeon RX480 vas bo tako obral za samo 199$, njegov glavni namen pa je igranje VR iger tudi na malce cenejših PC-jih. Seveda se RX480 po surovi moči ne more primerjati z GTX1080 a seveda obstaja tu možnost Crossfire-ja. Skupek dveh grafičnih kartic bo vseeno 200$ cenejši od enojnega GTX1080, tak duo pa naj bi slednjega celo premagal v DX12 optimiziranih igrah kot je Ashes of Singularity.

amd radeon rx480

AMD Radeon RX480 bo ponujal prepustnost 256 GB/s, vseboval bo 4 ali 8GB GDDR5 spomina, za delovanje pa bo zahteval 150W.

Z najnovejšo grafično rešitvijo podjetja AMD se bo moč igrati že 29. junija.

amd radeon rx480

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!