Nekdo je naredil pravega Half Life letečega robotka

Vam je kdaj prišlo na pamet realiziranje predmetov iz video iger? Nek posebnež je tako idejo speljal od samo zamisli do končnega izdelka.Popularna igra Half Life 2 slovi po raznih tako imenovanih “mods” oz. modifikacijah, ki jih lahko vsak navaden smrtnik naredi in s tem spremeni igro po svoji želji.

Pred kratkim je ruski mojster Valplushka realiziral letečega robota iz igre Half Life 2, katerega lahko premikamo z daljincem. Leteči robot je dejansko zelo podoben temu iz same igre, v notranjosti ima vgrajeno rdečo lasersko svetlobo in sprednja plošča se premika zelo podobno kot v igri. Kaj pa vemo, mogoče pa se nam obeta nov elektronski hišni ljubljenček.

Half Life je prvoosebna strelska igra, v kateri ne manjka stvorov, zanimiv pokrajin in za odličen potek igre poskrbi še zelo dobra zgodba, ki bi jo moral izkusiti vsak, ki trdi da je igričar.

Tukaj si lahko ogledate letečega robota v akciji.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime