Zgodnji dostop: Gloria Victis

Black Eye Games so naznanili prihod zgodnjega dostopa njihove igre Gloria Victis.

Igra bo izšla na platformo Steam v sredo, 8. junija. Vsi, ki ste jo že igrali, lahko pričakujete “wipe” oz izbris podatkov, kar pomeni, da boste morali narediti karakterja na novo. Vsi, ki ste že kupili nikar ne skrbite, saj boste lahko vaš trenuten račun povezali s Steam računom.

Gloria Victis je srednjeveško-fantazijski MMORPG, ki temelji na realizmu. Vsebuje velikanski odprti svet, poln skrivnostnih temnic in grozovitih pošasti, globok obdelovalni sistem in ekonomijo, ki jo vodijo igralci.

Če ste igrali igri kot sta Gothic ali Mount & Blade in si želite igranja preko spleta, bo Gloria Victis prava za vas. Kupite jo lahko na uradni spletni strani za samo 10 zelencev in pričnete z igranjem takoj.

Vaša reakcija na članek?

NedeljskiH60
Že od malih nog je igranje video iger vsakdanje opravilo. Najbolj me navdušujejo MMORPG, ARPG in RPG zvrsti, za to pa so krive večne legende World of Warcraft, Diablo 2 in Gothic 1. Poleg posedanja za računalnikom in igranjem iger rad poslušam glasbo in tudi kakšno odigram na bobne. Moja želja je, da bi mladi igričarji lahko brali novice v svojem maternem jeziku.

Sveže objave

Microsoft še ni končal s kupovanjem perspektivnih založnikov in razvijalcev

Igričarski svet še še zdaj ni pomiril od potresa, ki ga je pred nekaj dnevi sprožil Microsoft, ko je javno naznanil, da...

Primerjava Crysis Remastered z brezplačno grafično modifikacijo za originalno igro

Nekaj dni nazaj je izšla težko pričakovana predelava Crysis Remastered, ki pa je skupnost precej razočarala. Sicer igra ni popolna katastrofa in...

Prve tri Metal Gear igre naj bi se kmalu pojavile na PC-ju

Serija Metal Gear Solid se je začela že davnega leta 1987. Prvi del se je imenoval preprosto Metal Gear in se je...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!